Szerintetek 40+4 szuletett babanak a2590 gr,49cm az nem keves? A par atlagos (170 es 180cm. )
nem.
van egy nagyon jó ismerösöm 1,5 hónappal elöbb szült és a baba 3500gramm volt.
ja,en is erre gondoltam,h 90gr... es koraszulottnek szamitott volna.....
na meg h fog igy szzoptatni,mert eves nelkul nem lehet....
akkor kap tápszert és végre megnő :(
most neves fitness edzőnk jutott eszembe, hasonló paraméterű babájával, de állítja, hogy ő márpedig nem koplalt. de ebbe nem kezdek bele, mert más irányt venne a kérdésed. egyre gyakoribb az ilyen.
valahogy próbálj beszélni a barátnőddel, hátha tudsz rá hatni
Igen, az utolsóval egyetértek. Sajnos fitneszőrület van néhány gülüszemű médiabohóc miatt, és születnek időre a koraszülött súlyú babák, mert anyukának szülés után 2 nappal már úgy kell kinézni mint az szűz és 17 éves.
Nem csak az ilyen anyukák hibája, de károsítják a magzatukat önző érdekből. Inkább járjon edzésekre és ne szüljön gyereket ha neki az fontosabb.
Lehet akkor is, ha eszik valaki, csak mondjuk öreg a méhlepény, nem táplál eléggé, stb. Ez nem a kajáláson múlik. Járj ennek is utána, hátha ilyentől volt.
Emúgy egyetértek mert ha nincs ilyen gond tényleg elég kicsi 40 héten túl. Nekem a lányom 38 hétre lett 2800 gr, de én 160 cm vagyok, 47 cm volt.
Fiaim 1 hónappal előbb születtek, 2 és 2,5 kg voltak, 44 és 46 cm-k.
Fittneszőrület engem is kiborít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!