Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szuletett valakinek toressel...

Szuletett valakinek toressel vagy valamilyen szules kozbeni komplikacioval a babaja?

Figyelt kérdés
2010. szept. 6. 06:51
 1/4 anonim ***** válasza:

Az én lányom így született.

Eltört a kulcscsontja, haematoma volt a hóna alatt (hónapokig---ide volt tekeredve többször a köldökzsinór és szülés közben mindig húzta vissza :( ), ill. a koponyája nagyon csúnyán eldeformálódott....

De fél éves korára már nem recsegett a válla, a vérömleny is elmúlt és a buksija is szép lett.

2010. szept. 6. 12:30
 2/4 anonim ***** válasza:

én születtem törött kulcscsonttal.

anyu nagyon vérzett, bevitte a mentő, korai lepényleválásra gyanakodtak. valamiért mégsem császározták, szerintem már ahhoz túlságosan lent voltam, vagy nem tudom. a lényeg, hogy úgy ráncigáltak ki, hogy közben eltörött. anyuban "benne felejtettek" egy méhlepény-darabkát, majdnem belehalt... majd amikor hazamehettünk a kórházból, odaszólt neki a nővér, hogy "anyuka, majd óvatosan fogja a babát, mert eltörött a válla!"

szerencsére semmi nyoma, nem is fáj és ha nem mesélték volna, nem tudnám, hogy van különbség a két oldalam között. 25 éves vagyok, nem tegnap történt:)

2010. szept. 6. 15:14
 3/4 anonim ***** válasza:

Nálunk is azért sérült a lányom mert ráncigálták kifelé. Egyszerűen nem tudott kijönni :(

Nekem is 3. nap mondta a gyerekdoki-rosszallóan.

"anyuka, maga, hogy szülte ezt a gyereket? Kirángatták magából v. leejtette?" Azt sem tudtam miről beszél.....

Aztán okosítottak ki, hogy elvan törve... a hóna alatt azért van a vérömleny.. Annyira emlékeztem, hogy nem tudtam kinyomni a gyereket, később mondták,hogy miért.

2010. szept. 6. 16:34
 4/4 anonim ***** válasza:
na és miért?
2010. szept. 7. 11:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!