Aki nagy babat szult erezte mar a vegen, hogy nagy baba lesz? Hany grammal szuletett?
1. lányom 4450 gramm és 58 centi
2. lányom 4950 gramm és 62 centi
Mindkettő természetes úton született.
Első vagyok
Igen. Alig kaptam néha levegőt. Csak egyenes háttal tudtam lenni, kicsit sem tudtam előrehajolni.
A másik, hogy ahányan egészségügyisek megláttak, mind azzal kezdte, hogy ikreket várok-e.
Az ultrahangon amikor kérdeztem a dokitól, hogy mekkora a baba, azt válaszolta, hogy max. 3,5-4 kiló. Rá 3 órára szültem. Amikor találkoztam az Uh-ossal, azt mondta, hogy azért nem mondta meg, hogy ekkora, nehogy bepánikoljak előtte.
A másodiknál én úgy éreztem, hogy akkora mint az első. De ő túlnőtte nővérét is :-D
Amúgy szerintem én az elsőnél nem gondoltam, hogy ekkora lesz. Hiszen a környzetemben élők már a 3 kilós babákkal is "szenvedtek", hogy nehéz a hasuk, nem bírnak aludni stb. Én nem is gondoltam, hogy ekkorák lesznek. A kisruhák, amiket összekészítettem, mind kicsi volt. Én úgy gondoltam, ha nagy, akkor 4 kiló, nem 4,5-5 :-D
A kórházi zárójelentésen óriás magzat szerepel :-D
4.gyereket szültem,én már a félidőnél alig bírtam mozogni.
1 3750 56 cm
2. 3350 55 cm.
3.4300 58 cm.
4.4300 62 cm.
4 kilós, 57 cents babám született-. én nagyon meglepődtem.
semmi bajom nem volt, abszolút nem volt kényelmetlen. mozogtam simán.
A barátnőm a 2,7 kilós babájával viszont szenvedett a 36. héttől. Pedig ő 175 centis, míg én 162 cm magas vagyok.
Nekem is nehezen ment a mozgás az utolsó 2-3 hétben, 37. héten született a lányom, 4250gr-al.
Nekem azért fájt a menés, mert csendben 2 ujjnyira kinyílt a méhszájam és tulajdonképpen azt éreztem a dokik szerint.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!