Aki nagy babat szult erezte mar a vegen, hogy nagy baba lesz? Hany grammal szuletett?
Én nem csak a végén éreztem, 6 hónaposan már mindenki azt kérdezte, mikor szülök :) Az utolsó hónapban már a bordámmal játszott, azt hittem néha, hogy el is töri. Amúgy melltől lefelé mindenhol a fiam volt, már szinte a hátamon is látszott :) A doki nekem sem mert csak annyit mondani, hogy több lesz, mint 3 kg :) 4050gramm lett belőle. 115 derékbőséggel mentem szülni.
Majd írd meg mekkora lett a babád :)
Már korábban is,nagyjából a félidőtől.Az utolsó hetek nagyon rosszul teltek,nem tudtam háton feküdni egy percet sem,ülni is,állni is rossz volt.Nehezen vettem a levegőt,zsibbadtak a végtagjaim,pocsék volt.A hasam méretéből és a 35. heti UH alapján is mondta a doki,hogy nagy babára számíthatok.A szülés közben kiment,az édesanyámnak megsúgta,hogy tutira 4 kiló fölött lesz,megpróbáljuk természetes úton,de ki tudja...Anyukám majdnem rosszul lett ettől a hírtől.
Végül 4100 grammos kisfiam született,hüvelyi úton.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!