Aki nagy babat szult erezte mar a vegen, hogy nagy baba lesz? Hany grammal szuletett?
Hajjaj még hogy éreztem e? Csak őt éreztem,tudtam hogy nem lesz apró. Rendszeresen ikerterhesnek néztek. Hatalmas volt a hasam,és nagyon fent volt. Kb a 36.héttől már levegőt is alig kaptam.hajolni nem tudtam egy picit sem.
Az orvosom is nagyon mellényúlt,4kg körülire tippelte,ehhez képest 4950grammal és 55cmrrel született. Kislány.
Nekem is az volt a zárón hogy óriás magzat. Akkor ő volt a kórházban a "sztár",mindenki jött megnézni,hogy milyen nagy baba.
Utolsó vagyok. Én egy héttel túl is hordtam.
Majd írd meg hogy mekkora lett a tiéd.
4060-al született, de még nagyobbnak jósolták
óriás hasam volt, hamar leszállt, és a végén mindenem fájt, nagyon is éreztem hogy nagy a baba, a hólyagomat úgy nyomta, hogy menni már szinte nem tudtam, így inkább bicikliztem még az utolsó héten is, mindenki jót röhögött rajtam, elég viccesen festettem a bringán :D
Viszonylag alacsony vagyok, és nagyon-nagy hasam volt.
Az utolsó hetekben már mindenhol a babát éreztem. A ctg-n a szívhangot egészen a szemérem csontomnál lehetett befogni, a lábai meg fenn voltak a bordáimnál.
3540g és 57 cm lett a lányom, még a doki is csodálkozott, hogy hozzám képest milyen nagy baba.
Sziasztok!
Én ülve aludtam és az uh-on ugye feküdni kellett de én rosszul lettem és úgy ültettek fel, mert nehéz volt a bébi és nyomta az aortámat. Nálam is azt hitték, hogy ikrek és úgy mentem mint egy pingvin és minden egyes léptem fájt. Azt mondták kicsi baba lesz és mikor kibújt a feje a szülésznő mondta, hogy hol dugdostam ezt a nagy babát, én persze megilyedtem és szegény elakadt de aztán minden rendben lett. a 3. kislányom lett 4100g és 52cm. most a tesón dolgozunk:)
Én már a legelejétől tudtam, hogy nagy babám lesz. 3 hónaposan már akkora volt a hasam, mint egy "normál" 6-7 hónaposnak.(nem voltam kövér) Mi már azt hittük, hogy ikreink lesznek...de nem. Csak egy 4390grammos kis csaj volt. Az utolsó héten már annyira kitüremkedett mindenhol és nyomott, hogy szinte ki lehetett tapintani apró részletekig mindenét. Egy héttel előbb is jött, hála Istennek, mert ha még 1 hetet marad, szerintem megduplázta volna a súlyát.Sajna császár is lett belőle.
Sok boldogságot a babádhoz és könnyű szülést:-)
Engem szétrúgott belülről a fiam, mindenhol fájt, bár hasam kicsi kerek volt és végülis a baba is csak 2600gramm lett. De ettől függetlenül mindenhol érzetem, mindenhol fájt, mert olyan aktív volt odabent- éjjel nappal rugdosott - nagy megkönnyebbülés volt hogy kijött végre. :-)
A tesója is két évvel előtte szétrúgta a rekeszizmomat úgy- hogy három hónapig fájt még szülés után is.
A két szülés óta rendszeresen begörcsöl a rekeszizmom, ha lehajolok- úgyhogy biztos adtak neki odabent rendesen.
:-S
Szóval a PICI kisbabák is képesek ilyen galád dolgokra!! :-) Egyébként idekint mindkettő nagyon nyugodt jóalvó igazi mintababa lett. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!