Mi volt az a jel emiből egyértelműen tudtátok, hogy eljött az idő a szülésre, hogy elkezdődött valami? Onnan mennyi idő volt míg megszületett a pici?
nekem pont a napján hajnalban 1.45 körül kezdődött, iszonyatos nagy fájdalommal a derekamban. 9.10re lett meg a kisfiam, első baba.
24l
A 39. héten éjjel 1.45-kor felébredtem, és kicsit nedvesnek éreztem a bugyimat. Kimentem WC-re, de semmi különöset nem tapasztaltam, ezért visszafeküdtem. Negyed óra múlva egy éreztem, h szivárog egy kis magzatvíz. Csak egy pici foltot hagyott a lepedőn. Aztán a WC-n megint folyt egy kisebb adag. Fájások nem voltak. Felhívtam a kórházat, h menjünk-e most vagy még várjunk. Azt mondták, h irány a szülőszoba! Ekkor ébresztettem a férjemet, lezuhanyoztam, összerendeztem a holmimat, és fél 4-re bent voltunk a kórházban. Délben császárral született meg a kislányom, mert semmit sem tágultam, holott az utolsó órában szinte szünet nélkül jöttek a fájások.
Üdv: egy 6 hetes baba anyukája
köszönöm szépen a válaszokat! ezek szerint akik írtak senkinek sem született extrém gyorsan a babája, remélem nekem sem fog, mert elég messze van a kórház.
Minden jót nektek!
Első baba: hajnali 2kor iszonyatos hascsikarás szerű görcsre ébredtem, azt hittem csak elrontottam a gyomrom előtte levő nap, hasmenés hascsikarás majd hányás következett...
Miután ezen túl voltam, megpróbáltam visszafeküdni, de az egész kezdődött előlről, na akkor tudtam hogy ennek fele se tréfa:)
De gondoltam még ráérek otthon vajúdgatni, felhívtam a férjem ő hazaért olyan hajnali 4re de akkor már öltözni nem bírtam egyedül annyira gyorsan jöttek a fájások, lemenni alig tudtam a lépcsőházban a kocsinkig.
5re beértünk a kórházba ekkor már 3-4 ujjnyi volt a méhszáj de se a nyákdugóval nem találkoztam, se a burok nem repedt meg, így azt megrepesztették és 7re kezünkben volt a kisfiunk:))
Megjegyezném hogy keményedéseim voltak a terhesség alatt, de jóslófájásom semmi egész a szülésig szóval fogalmam se volt mire számítsak.
A második szülésemnél délelőtt mondta a doki hogy már 2-3 ujjnyi a méhszájam (mindenféle fájás nélkül, úgy értem csak ilyen nyomást éreztem, fájdalmat nem) úgyhogy menjek haza, helyezzem el a nagyobbamat:) és jöjjünk is vissza már kórházas táskával.
Semmi fájásom nem volt, de a nyákdugóm enyhén véresen távozott kis darabokban (bocsánat a részletekért:)) és vissza is mentünk a kórházba (bár nekem meggyőződésem volt hogy majd jól hazaküldenek mert semmi fájásom nincs).
2kor beértünk, 3kor burkot repesztettek mert már 4ujjnyi voltam, 4re már babáztunk apával:)
Nekem ha nem mondja a doki hogy menjek vissza 1-2 órán belül mert szülés lesz, akkor én még otthon malmoztam volna órákat...
1. szülés, 38+5 hetesen.
Éjféltől rendszeres 3 perces fájások, utána 1 óra gondolkodás hogy ez vajon jósló (mert azelőtt nem volt) vagy most élesbe megy. 2re értünk a kórházba, és 10:07 kor lett meg császárral.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!