Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Ha elkezdődnek a fájások...

Ha elkezdődnek a fájások lehet hogy néhány óraig csak tompán fáj és utána erősödik?

Figyelt kérdés
Nem tudom eldönteni hogy jósló fájásaim vannak vagy igaziak.
2008. febr. 26. 17:30
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Azok az összehúzódások, amelyek 5 percenként jelentkeznek, 40 másodperc hosszúak és egyre erősödnek, legalább egy órán keresztül, általában azt jelzik, hogy ideje bemenni a kórházba. Ha ezt érzed, akkor az igazi fájásokat érzed.
2008. febr. 26. 17:55
 2/3 anonim ***** válasza:
50%

nekem azt javasolta a nőgyógyászom, hogy ha nem tudom eldönteni, hogy most igaziak-e a fájások, igyek meg egy pohár pezsgőt.

Ha bealszom tőle, akkor legalább ellazít, fájások elmúlnak, és alszom egy jót, ha viszont felpörget, és nem szünnek a fájástok, akkor irány a kórház!

:)

amikor elkezdődtek a fájások, (hajnal fél 1), azt hittem, semmi gond nem lesz, reggelig kibírom, amikor is megyünk CTG-re.....

hát ki be jártam a wc-re, és nem bírtam visszaaludni, végül a párom fél 2 körül felhívta a dokit, aki figyelmeztette, hogy pakoljunk, és most menjünk a kórházba, mert ez már komoly.... háromkor benn voltunk! (de nem pezsgőztünk)

2008. febr. 28. 14:47
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Hát én ekkora hülyeséget még nem hallottam, hogy pezsgőt kéne inni! És ha valami gond akad, benned az alkohol, és még esetleg gyógyszert se tudnak adni, vagy netán még altatni sem lehet!!

Nekem azt mondta a dokim, hogy hirtelen igyak meg fél liter vizet. Ha nem segít, akkor minden bizonnyal irány a kórház:)

Minden jót!

Én 39 hetes vagyok:)

2008. febr. 29. 12:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!