Aki Szőnyben szült meg volt elégedve a kórházzal és az ellátással?
Figyelt kérdés
Milyenek a szülésznők?2011. júl. 1. 17:56
11/12 anonim válasza:
Én is 2010-ben szültem, Ördög dokinál szintén :) Nemtudom máshol milyen, de én meg voltam elégedve, egy bunkó nővért kivéve,aki mikor beérkeztem a körházba leb*aszott hogy miért nem vittem be az eredeti vércsoportos papíromat, mert ő neki nem jó amit a védőnő írt be a könyvembe! (mert lehet elírta)Még ágyat se akart adni! De ezt leszámítva az én szülésznőm nagyon rendes volt mindenben segített,csecsemősök is aranyosak mindent megmutatnak... Én legközelebb is ott szeretnék szülni.
12/12 anonim válasza:
Most áprilisban szültem ott. Teljesen meg voltam elégedve mindenkivel. A szülésznőm nagyon kedves volt,rengeteget "szórakoztatott",szülés után is figyelmes volt.Mivel császáros lettem végül,első nap kb 20percenként volt vki az ágyamnál,hogy minden oké-e.Férjemmel is jófejek voltak,míg bent lehetett,szóval nekem tök pozitív.
Azt meg én is hallottam fél füllel,hogy valami lesz az osztállyal,de,hogy még maguk a dolgozók sem tudják,hogy mi..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!