Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Aki Szőnyben szült meg volt...

Aki Szőnyben szült meg volt elégedve a kórházzal és az ellátással?

Figyelt kérdés
Milyenek a szülésznők?
2011. júl. 1. 17:56
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Én is 2010-ben szültem, Ördög dokinál szintén :) Nemtudom máshol milyen, de én meg voltam elégedve, egy bunkó nővért kivéve,aki mikor beérkeztem a körházba leb*aszott hogy miért nem vittem be az eredeti vércsoportos papíromat, mert ő neki nem jó amit a védőnő írt be a könyvembe! (mert lehet elírta)Még ágyat se akart adni! De ezt leszámítva az én szülésznőm nagyon rendes volt mindenben segített,csecsemősök is aranyosak mindent megmutatnak... Én legközelebb is ott szeretnék szülni.
2011. júl. 13. 19:25
 12/12 anonim ***** válasza:

Most áprilisban szültem ott. Teljesen meg voltam elégedve mindenkivel. A szülésznőm nagyon kedves volt,rengeteget "szórakoztatott",szülés után is figyelmes volt.Mivel császáros lettem végül,első nap kb 20percenként volt vki az ágyamnál,hogy minden oké-e.Férjemmel is jófejek voltak,míg bent lehetett,szóval nekem tök pozitív.

Azt meg én is hallottam fél füllel,hogy valami lesz az osztállyal,de,hogy még maguk a dolgozók sem tudják,hogy mi..

2011. júl. 13. 19:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!