Aki Szőnyben szült meg volt elégedve a kórházzal és az ellátással?
Köszi a választ :)
Hogy-hogy jövőre csak Tatabányán lehet szülni?
Én mondjuk októberre vagyok kiírva szerencsére. :)
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__szules..
Innen szemezgess, ha esetleg nem te tetted fel a kérdést...
2008-ban szültem, de előtte 2 hónappal bekerültem jópár napra.
Mindenki nagyon aranyos és segítőkész volt, én nagyon elégedett voltam a kórházzal, az ellátással és a személyzettel is. Bár, volt egy csecsemős, aki belém tiport az első szopinál, de a többiek rendesek voltak.
Nekem is Szőnyt ajánlották akkoriban, Tatabánya helyett. És igazuk volt, mert a terhesség első 20 hetében Tatabányára jártam, de elegem lett az ottani körülményekből, dokiból, személyzetből, ellátásból, mindenből...
Én is Szőnyben szültem, bár még 2002-ben, és 2003-ban. De gondolom, a gárda nem változott. Nagyon meg voltam elégedve, 1 szülésznővel, és 1 orvossal vitáztam csak össze. A szülésnővel azért, mert nem akarta kiadni a lányom, látván, hogy mennyire tapasztalatlan vagyok, és nem volt ideje megmutogatni nekem mindent. Az orvos meg megpróbálta nekem a félidőnél, hogy pont szülés előtt állok. :)) (nem az én dokim volt) A főorvossal is volt egy kisebb vitám, mert ő mindenáron császározni akart, én meg mindenáron szülni akartam. Végül nekem lett igazam, természetes úton szültem. :)) Vadász doktor is nagyon jó orvos, és hozzáértő. Volt egy fekete orvos is, ő kicsit mulatságos, de ő is tudja a dolgát. Az én orvosom Ördög doktor volt. Ő is nagyon jó. A főorvos is nagyon jó. Rosszat mondani senkiről sem tudok, pedig minkért terhességem ott hordtam ki, mert veszélyeztetett voltam. :)))
Menj csak nyugodtan oda, jó kezekben leszel.
Köszi az eddigi válaszokat. Írjatok még nyugodtan, kinek milyen tapasztalatai voltak.
Köszi nektek :)
Elnézést, hogy belekérdezek, de hogyan fog átalakulni?
2010-ben született ott a kisfiam, mindennel elgédett voltam, a szülés alatt kedvesek és figyelmesek voltak. Ördög dokornál szültem. 2012 januárjában születik a második babánk azt is Szőnyben szeretném szülni, ezért érdekelne, hogy milyen változások lesznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!