Uzsoki kórházzal kapcsolatban? (14. ker)
A szülőszobákról keveset tudok, mert a folyosón sétáltam, meg 2órát voltam bent. A szülőágy kényelmes, van bordásfal, labda.
A vizsgáló, zuhany is kultúrált.
A szobák kényelmesek, rendezettek. Külön fürdő van a szobákhoz, hűtő szekrények, pelenkázó, fürdőkád a babáknak.
A dolgozók mindegyike kedves, segítőkész.
Szia ! Én még csak most fogok ott szülni, (8.-ára vagyok kiírva )de úgy érzem nem húzzuk ki addig :) De eddig a kórház nagyon tetszik! szép,tiszta, tágas,szóval kulturált!
Szülőszobákat már meglestem, nagyon szépek,jól felszereltek, 4 van összesen,abból az egyik császáros, de a legnagyobbról van is kép a kórház honlapján.Van Vajúdó szoba is , kórtermeket is megnéztem,azokkal is megvagyok elégedve, van 1-2 ágyas a fizetős, de szerintem nem éri meg mert annyi a különbség a 4 ágyassal szemben ,hogy van tv! Na de mindenki eldöntheti hova akar menni :) Amúgy eddig mindenki nagyon kedves, majd leírom a szülés utáni tapasztalatokat. :) Egy bajom van, hogy fájdalomcsíllapítás pl az EDA nem mindig elérhető :/ de csak a végszükség esetén szeretnék azt! :) Te mikorra vagy kiírva? fiú,lány? p.
Én is csak jókat tudok mondani!
Nagyon és azt mondom meglepően kúlturált kórház,jó és kedves szakemberekkel!
18:47-es vagyok!
Köszike!:)) Remélem minden oké lesz, veletek is! Nekem lányom lesz, majd mesélek! Puszi !
sziasztok!én 2010 januárjában szültem ott akkor még nem volt felújítva, de a tesóm tavaly novemberben, és akkor nagyon szép és kultúrált volt.minden rendben volt az orvosokkal, és a szülésznőm (Molnár Gizella) egy tündér volt mindenkinek csak ajánlani tudom, sokat segített.
viszont lehet h hülyeséget mondok, de mikor én rákérdeztem a fájdalomcsillapításra, nekem azt mondták ök nem adnak semmifélét(hüvelyi szülésnél) mert a természetesség hívei...
de a kórházban töltött időről összességében csak jót tudok mondani!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!