Anyukák! Tapasztalatok a szigetvári kórházzal kapcsolatban?
Figyelt kérdés
Nem rég költöztünk "erre a környékre" és rosszul érintett, mikor kiderült, nem járhatok tovább Pécsre a megszokott dokimhoz, mert nem "hozzá tartozom" (magándokit nem akartam, nem engedhetjük meg magunknak). Aztán nagy duzzogva elmentem Szigetvárra és nagyon kellemesen csalódtam. Aranyos, kedves, FIGYELMES dokim van, az uh-on mindig mindent elmondanak részletesen. Szóval pozitív a véleményem. De magát a kórházat igazából még nem ismerem. Sem a többi orvost, nővéreket, a körülményeket... Akinek van tapasztalata, kérem írja meg! Köszönöm.
22 hetes pocakos
2009. szept. 17. 15:21
1/1 anonim válasza:
Én 6 éve ott szültem Dr. Rétvári Csabánál. Most 34 hetes vagyok és szintén nála fogok szülni. Én jó orvosnak tartom, de a kórházzal kapcsolatban már kevésbé jó a véleményem. Igaz 6 éve szültem, remélem a szülészeten változott néhány dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!