2011-es tapasztalatok a Győri kórházzal kapcsolatban?
Igaz én 2 éve szültem ott,de megvoltam elégedve a nővérekke.Annyi rosszat lehet hallani hogy így meg úgy undokok a csecsemős nővérek,de én sokat köszönhetek nekik.Főleg az idősebbeknek,de a fiatalokkal se volt gond.
Szülésznőm nem volt foagdva de kaptam egy fiatal nőt aki tündéri volt.Szülés után 1 óránkeresztül beszélgettünk mindenféle dologról mintha ismertük volna egymást:))
Bababarát dolog jó is meg nem is.Jó hgy veled van a kicsi,de sokszor jó lett volna pár óra leadni.Elméletileg le lehet,de bababaát kórházba hát nem tudom,hogy mennyire örülnek neki....
Kórtermek alpjába véve kulturáltak,zuhanyz normális,Wc?hát mint minden közintézményben.....
Jó tapasztalatokkal távoztam a kórházból.
Sok sikert
én 2010 júnis 2án szültem ott a másodszor.a 2008ashoz képest maga volt az álom.indított szülésem volt(túlhordás) egy percre sem hagytak egyedül.pedig se doki se szülésznőm nem volt.bár,már a felvételnél kijelentettem hogy VIP szobát szeretnék majd.A szülés után is azt a 2 órát végig velem volt a kicsi és szülésnő is.Majd átvittek egy sima kórterembe,mert a VIP foglalt volt,de mondták hogy másnap felszabadul és ha még mindig akarom költözhetek.Akartam.Az lett a vége hogy 7éjszakát töltöttem VIPben,mert a kicsinek gyulladást találtak a vérében.(összesen 9napot voltam bent)napi 2x volt vizit,külön behozták az ebédet,mindenki kedves volt,ha ki akartam szaladni(újság...)akkor simán "leadhattam" a kicsit.A nagy(akkor 19hós) fiam és a férjem napi 2x jöttek.A saját zuhany és wc vitte a prímer,azt is napi szinten takarították.Van tv légkondi,internet....
szóval az sem igaz,hogy nem engedik hogy cumizzon a baba.
Én meg voltam lepődve a 2008as "léthez" képest nagyon jól változott
Köszi az eddigi válaszokat! :)jó ilyen pozitív válaszokat olvasni :)
És ez a VIP szoba mennyit kóstál / éjszaka ?
10 ezer Ft/éjszaka.Én hajlandó voltam kifizetni.Azt mondtam szülni bárkinél tudok,de az a nyugalom nekem kell!Főleg hogy a nagyobbik is folyton bent volt,nehezen viselték volna a frissen szültek
(bár én csináltam ott fotókat,mikor bent voltam,hogy megtudjam mutatni a barátnőimnek)
Nekem pozitív tapasztalataim voltak, igaz én 2010-ben szültem és volt egy kis "hátszelünk is",de a szobatársammal sem törődtek egy fokkal sem kevesebbet, mint Velem.
Nekem nagyon jó volt, hogy bababarát, engem császároztak és az első pár óra amíg nem kaptam meg a babámat tűnt a leghosszabbnak a kórházban eltöltött 5 nap alatt.
Hazameneteli napra jó tanács:
AMÍG NEM KAPTAD MEG A KICSI ÉS A SAJÁT PAPÍRJAIDAT, NE ÖLTÖZZ ÁT A KÓRHÁZI HÁLÓINGEDBŐL A SAJÁT RUHÁDBA, így elkerülheted azt, amit több előttem író is tapasztalt, és nyugodtan a saját szobádban, megetetheted a kicsit és még Te is kapsz enni. Mindent készíts össze és amikor megkapod a papírokat, addig apuka, vagy aki hazavisz elfoglalhatja a kicsit, amíg pár perc alatt felöltözöl.
Én is "tapaszasztalt" anyukáktól kaptam ezt az infót, és én is láttam a folyosón ücsörgő anyukát, hazamenetelre várva 4-5 napos újszülöttel.
Köszi a tippet :)
amíg nincs papír maradok a szobába. ha csak ki nem dobnak , mert kell az ágy , de csak nem :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!