Szolnok Hetényi kórházzal valakinek rossz emlék?
Szolnoki vagyok, de erősen elgondolkozom azon, hogy itt szüljek-e. Voltam már egy párszor kórházba és legszivesebben az összes orvost és ápolót kiütöttem volna. Tavaly nyáron volt egy missedab-om és ugye be kellet feküdnöm. A párom végig bent volt velem, a szobatársaimat egyáltalán nem zavarták,hogy bent van a párom. De! Jött egy nő leszedni a régi ágyneműket és szó szerint kizavarta a páromat, hogy menjen innen ki. Mondtam neki, hogy senkit nem zavar a párom, erre még neki állt feljebb. Semmi erőm nem volt, de legszivesebben kiosztottam volna hogy mit képzel magáról. A nővérekről nem is beszélve...
Szóval valakinek rossz élmény? Milyenek az ápolók? A baba bent lehet velem végig? Irjatok le mindent. Köszi.
15:44 esvagyok
Nekem Svéd Attila volt a fogadott orvosom,de vele abszolut meg voltam elégedve!!!!Nekem a szülésznő nem sokat segített,így legközelebb azt fogadni fogok.
A csecsemős nővérek segítőkészek nagyon, megmutatták,hogyan kell szopiztatni a babát,hogy kapja be a cicit, amikor belövellt a tej, akkor segítettek abban,hogyan kell megmasszírozni,hogy ne legyen csomós.
A kicsikém besárgult, és kapott kékfeény kezelést, éjszaka és előtta való nap nem nagyon pihentunk, így az éjszakás nővér csak akkor hozta vissza,amikor éhes volt a kicsi,hogy tudjak én is pihenni.Találkoztam én is a sokat emlegetett öreg, házsártos, kötöszködős csecsemősnővérrel,nekem vele sem volt problémám. Abszolút kellemesen csalódtam,mert mindneki riogatott. (bár hozzáteszem,hogy a lányom ügyesen szopizott, egy grammot nem fogyott vissza,sőt hízott is +60gr-mal jöttünk haza)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!