30 hetes vagyok. Rossz a vizelet és vér leletem. Antibiotikumot is szedtem kétszer is. Van még valakinek tapasztalata hasonló problémával?
Épp tegnap volt egy határesetes gennyes pisimintám. Kaptam rá 6 nap kúpot, meg 1 adag megivós antibiotikumot. A vérképem se a legjobb, vérszegény vagyok pedig szedem a vasat becsülettel.
De ne aggódj kikezelnek, nem lesz semmi gond! Legalábbis a dokim azt mondta, hogy a fehérje a gázosabb, ez csak egy enyhe gomba okozta gyulladás, tünetem sincs igazából.
29+1 hkm
Köszönöm a válaszokat.
Baktériumok vannak a vizeletemben hetek óta (10-15 vvt, 8-10fvs, bakt-ok, amorf szemcsék, 10-15 1hsejt), két antibiotikumos kezelést is végig szedtem, de nem javult. A vvt süllyedés is magas 29! (2-12), rbc 3.6!(4,0-5,9), hgb 107! ( 120-180), hct 0.344! (0.370-0.520), gran% 84,6! ( 37,0-80,0), ly% 6.6! (10,0-50,0), ly# 0,40! (0,60-3,40)
Ezek vannak a leleten, én nem tudom, hogy mit jelentenek. Pyassan antibiotikumot szedtem, először 4*1-et, majd 3*2-t. Az nőgyógyász szerint nem lett volna szabad antibiotikumot szednem (háziovos írta fel), szerinte nincs baci, csak higiénés baki, viszont minden leletemen ott van , azelőtt sohasem, most mindent úgy csináltam ahogyan elmondta, középsugaras vizeletet adtam le, előtte zuhanyoztam...stb, de ott a baci, nem a hüvelyből került oda szerintem.
Nagyon aggódom, hogy az antibiotikum ártott, de a bacik és a többi eltérő eredmény miatt is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!