Üvöltöttetek szülés közben?
Figyelt kérdés
Én még sajnos nem szültem, de már nagyon dolgozunk a dolgon. :) Sógornőm nagyra van magával, hogy egy hangja nem volt szülés közben. Magamból kiindulva, amikor görcsöl a hasam (tudom, közelt nem ugyan az, bár el is szoktam a fájdalomtól ájulni) nemhogy üvölteni nem tudnék, de arra nincs erőm hogy egy szót is szóljak. Ti hogy voltatok ezzel? Ismerőseim közül senki nem hangoskodott...2009. márc. 26. 22:15
31/32 anonim válasza:
Az első gyereknél csak nyögtem. A másodiknál már kicsit hangosabban mondtam, hogy "nem bírom", de nem nevezném üvöltésnek. Végül is 4300 g-os baba volt mikor született, természetes úton. De mindenkinek más a fájdalomküszöbe. Ne ijedj meg.
32/32 anonim válasza:
Én igen, kiabáltam rendesen az utolsó kb 1-2 órában. Akkor már majdem 20 órája vajúdtam, és teljesen természetes szülés volt, fájdalomcsillapító és gyorsító nélkül. Azért addigra már eléggé fájt. Egyébként én azt hittem magamról, hogy majd befeleforduló, halk szülésem lesz végig. Hát ilyen lett, egyáltalán nem szégyellem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!