Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Üvöltöttetek szülés közben?

Üvöltöttetek szülés közben?

Figyelt kérdés
Én még sajnos nem szültem, de már nagyon dolgozunk a dolgon. :) Sógornőm nagyra van magával, hogy egy hangja nem volt szülés közben. Magamból kiindulva, amikor görcsöl a hasam (tudom, közelt nem ugyan az, bár el is szoktam a fájdalomtól ájulni) nemhogy üvölteni nem tudnék, de arra nincs erőm hogy egy szót is szóljak. Ti hogy voltatok ezzel? Ismerőseim közül senki nem hangoskodott...
2009. márc. 26. 22:15
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
100%

Egyáltalán nem ciki hogy volna az!!!

De az igazság az hogy a dokik nem szeretik a túl hisztis kismamákat!!

Én erre csak azt mondtam aha persze csak ők nem fognak szülni és nem tudják milyen rohadtul tud fájni!!!

2009. márc. 26. 23:06
 12/32 anonim ***** válasza:
97%
Nem mindenkinek egyforma a fájdalom küszöbe. A második szülésemnél engem is kézzel tágítotak, nem üvöltöttem. De az élmény még friss 15 éve történt.Felejthetetlen.uuuuuuuuuu
2009. márc. 26. 23:07
 13/32 anonim ***** válasza:
66%

az eü ben dolgozom én vagyok a 22:52-es. ezeknél a kérdéseknél kiakadok. bezzeg egy fulladónak mikor mondják hogy ne ziháljon? és az infarktusosnak hogy ne izzadjon? na hadd ne soroljam a sok nyámnyila fickót és nőt akikkel a 13 év alatt találkoztam és egy vérvételnél megkérdezik hogy jaaaaaaj de fog fááájni?

Na de ők szülésnél gondolom nem üvöltöttek ( a nők).

A férfiakat inkább hagyjuk.

de tök jó a kismamák egymást izélik ezen az oldalon állandóan hogy ki lehet birni.

2009. márc. 26. 23:13
 14/32 anonim ***** válasza:
100%
Én is kiabáltam párat, mert már nagyon ... nem is találok rá szavakat hogy milyen volt. Szóval a lényeg az , hogy már igen durva fájásaim voltak, de a fiam feje nem ékelődött be és a köldökzsinór is rá volt tekeredve. A doki mindig mondta, hogy ha 5 perc után nem mozdul, akkor császár, na ez ment másfél órán át. A végén már cefetül fájt, akkor már üvöltöttem hogy ezt nem bírom tovább, meg hogy ha ez van, akkor legyen már az a császár, csak essünk túl rajta. Végülis nem lett. Mondjuk nekem az volt nagyon durva élmény, amikor az egyik fájásnál az egyik doki felugrott mellém és rámült. Na akkor köpni nyelni nem tudtam csak azt nyögtem hogy meghalok. De azért megdicsért az orvos, hogy jól viseltem. Asszem akkor talán annyira nem voltam gáz. Meg a végén volt még egy olyan, hogy majdnem sírtam, hogy szétszakadok, amikor a fiam fejének a teteje kint volt, de csak a felső pereme és úgy feszített, hogy eszméletlen, na akkor iszonyat soknak tűnt az idő a két fájás között, mire vére kint volt az egész feje. De utána még egy fájás és kint volt az egész gyerek és akkor az hihetetlen megkönnyebbülés volt.
2009. márc. 27. 00:00
 15/32 anonim ***** válasza:
85%

Én csak nyögtem, meg huhogtam a kitoláskor, ami sóhajtásnak indult, de hangadás lett belőle valahol félúton, ahogy préseltem a levegőt (is).

Mellettem is üvöltve/átkozódva kínlódott egy (genetikailag hiperpigmentált - már elnézést)kismami, olyan hisztériát csapott, hogy rossz volt hallgatni, egészen megkönnyebbültem mikor megszült végre :D

De volt aki sikított, és volt aki sírt közben - nem egyforma a fájdalomküszöbünk, ami legfeljebb nekik baj - én csak a felesleges hisztériával nem tudok megbarátkozni :S

2009. márc. 27. 07:34
 16/32 anonim ***** válasza:
89%
Én úgy gondolom, ha valakinek nagy fájdalmai vannak, és több órája vajúdik, ott bizony kicsúszhatnak hangok és ez nem ciki, és semmiképp nem nevezném hisztinek!!!! Nekem egybefüggő fájásaim voltak, nem ordítottam, de bizony jött ki hang, amikor már nagyon nem bírtam.
2009. márc. 27. 08:28
 17/32 anonim ***** válasza:
65%
Én sem ordítottam. Azért nem olyan horror egy szülés, mint a filmekben. Túl lehet élni. Igazából az a legrosszabb az első szülésben, hogy úgy mész be a kórházba, hogy nem tudod mi fog történni veled. Tényleg fáj, mert hazudnék, ha azt mondanám, hogy nem. De ki lehet bírni. És az a legnagyobb csoda, hogy amint túl vagy az egészen, a fájdalmat mintha elvágták volna. Sok sikert és ne félj!
2009. márc. 27. 09:13
 18/32 anonim ***** válasza:
90%
a vajúdás alatt nem, akkor csak a levegőt kapkodtam (jó mélyeket, az segített a legjobban), a fájások között meg vigyorogtam :)) csak az utolsó előtti tolófájás után(közben nyomtam, nem volt erőm ordítani), mert úgy éreztem, szétszakadok, az volt a legrosszabb az egészben, rosszabb, mint a vajúdás alatti fájások, pedig az se volt semmi. de akkor már mondták, h a következő fájásnál meglesz a baba. a gátmetszést nem is éreztem, de az nagyon sokat segített, mert akkor éreztem úgy, h már nem bírnám tovább. Egyébként előtte nagyon elhatároztam, h nem fogok kiabálni, mert hallottam másokat, amikor a szülőszoba vizsgálójában nézett meg a doki a szülés előtti héten 3x is, aztán, látod, mégse bírtam ki :) Szerintem ha majd ott leszel, nem azzal fogsz foglalkozni, h ciki-e kiabálni. De nem érdemes, mert csak elveszi az erődet. Sikeres babásodást kívánok, és ne félj a szüléstől, akármilyen is lesz, csodálatos élmény :)
2009. márc. 27. 09:22
 19/32 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is belekönyökölt a doki a hasamba, hogy ne csússzon vissza a baba, na az rettenetes volt, akkor orítottam, úgy éreztem, megfulladok. Akkor békén hagyott, de a végén újra könyökölt, és ezért nagyon-nagyon hálás vagyok neki, mert úgy éreztem, sose fogom már kinyomni.
2009. márc. 27. 09:31
 20/32 anonim ***** válasza:
58%
Távol álljon tőlem,hogy lenézzek bárkit is,de egyrészről,én hallgattam végig ahogy üvöltött,mint akit nyúznak. Másrészről pedig elgondolkodtató,hogy ha valaki nem tudja mi a különbség a gátmetszés és a császár között... Lehet lepontozni...
2009. márc. 27. 10:50
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!