Üvöltöttetek szülés közben?
Egyáltalán nem ciki hogy volna az!!!
De az igazság az hogy a dokik nem szeretik a túl hisztis kismamákat!!
Én erre csak azt mondtam aha persze csak ők nem fognak szülni és nem tudják milyen rohadtul tud fájni!!!
az eü ben dolgozom én vagyok a 22:52-es. ezeknél a kérdéseknél kiakadok. bezzeg egy fulladónak mikor mondják hogy ne ziháljon? és az infarktusosnak hogy ne izzadjon? na hadd ne soroljam a sok nyámnyila fickót és nőt akikkel a 13 év alatt találkoztam és egy vérvételnél megkérdezik hogy jaaaaaaj de fog fááájni?
Na de ők szülésnél gondolom nem üvöltöttek ( a nők).
A férfiakat inkább hagyjuk.
de tök jó a kismamák egymást izélik ezen az oldalon állandóan hogy ki lehet birni.
Én csak nyögtem, meg huhogtam a kitoláskor, ami sóhajtásnak indult, de hangadás lett belőle valahol félúton, ahogy préseltem a levegőt (is).
Mellettem is üvöltve/átkozódva kínlódott egy (genetikailag hiperpigmentált - már elnézést)kismami, olyan hisztériát csapott, hogy rossz volt hallgatni, egészen megkönnyebbültem mikor megszült végre :D
De volt aki sikított, és volt aki sírt közben - nem egyforma a fájdalomküszöbünk, ami legfeljebb nekik baj - én csak a felesleges hisztériával nem tudok megbarátkozni :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!