Szerintetek nem lenne fura, ha anyósom jönne be velem a szülésre?
köszi mindenkinek a választ! anyukám sajnos már meghalt, így őt nem választhatom. A kislányom meg tényleg nagyon anyás, és nagyon megviseli már most a várakozás, és nem voltunk még soha külön egy napot se, csak pár órát, pont mivel nem lehet kire rábízni. az apja sztem nem dőlne a kardjába, ha nem jöhetne be, mert elvileg az elsőre se akart bejönni, aztán valahogy ottragadt. mondjuk nem bánta meg, de sztem abszolút nem létkérdés neki. én meg nem szeretnék még azon is parázni, hogy miket képzel a kislnyom, hol vagyok ,mikor jövök vissza stb. a mama tényleg nem olyan biztos pont az életében, nem ad neki megnyugvást, mert ritkán látják egymást (kb. 2 havnta 2 napra, vagy még ritkábban, mert messze lakik).
de az elgondolkodtató ,amit vki írt, hogy a szoptatásnál zavaró volt a jelenléte, mert arra emlészekm, hogy az engem is zavart anno, amikor szoptattam és ő ott állt....szóval akkor még ezt átgondolom. :)
Az én lányom is nagyon anyás. Mégis, legnagyobb örömömre, simán elvolt a bátyámmal, akit havonta 1x lát. Jót játszottak, fogócska, meseolvasás, játék és mesenézés. Nem emlékszem, írtad-e mennyi idős a nagyobbik, az enyém augusztusban lesz 3 és most májusban született a kicsi. Már hónapokkal szülés előtt felkészítettem a nagylányt, hogy anya, apa kicsit elmegy és addig a tesómmal lesz, de majd jókat fognak játszani. és tényleg így is lett, nem is sírt utánam.
Rettenetesen paráztam, hogy mi lesz vele nélkülünk, de remekül megvolt, szerencsére.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!