Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szerintetek nem lenne fura,...

Szerintetek nem lenne fura, ha anyósom jönne be velem a szülésre?

Figyelt kérdés
A kislányom az apjával lenne, így ő nem tud bejönni (az elsőnél ő volt). Mivel nem sokat van a mamával, ezért nem is annyira fogadja el, és amúgy is nagy stressz lesz ez neki, nagyon anyás, már most állandóan ellenőrzi hogy megvagyok-e (30. hétben vagyok), ezért szeretném ha addig az apjával lenne legalább, aki mégis biztos pont az életében. anyósommal amúgy jóban vagyunk, nem épp anya lánya viszony, de bizalmasnak mondható (kora szerint nagymamám is lehetne). vagy muszáj egyáltalán, hogy benn legyen valaki, nem tudom mennyire érezném magam rosszul, ha egyedül vajúdgatnék ott. meg akkor ki csinálna fényképeket. :)
2011. jún. 26. 15:06
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Én sem hívnám be,ha férjem nem tud bejönni akkor inkább egyedül! (Első babámnál egyedül voltam,most apás lenne,de császár miatt nem lehet). Fényképeket a szülésznő is tud csinálni!
2011. jún. 27. 10:48
 12/16 anonim ***** válasza:
Bár semmi bajom a férjem szüleivel,biztos,hogy anyósomat nem vinném magammal.Inkább barátnőt,ha az sem,akkor fogadnék szülésznőt,aki általában alapból elég sokat van az ember mellett.2 gyerekes anyuka
2011. jún. 27. 12:06
 13/16 A kérdező kommentje:

köszi mindenkinek a választ! anyukám sajnos már meghalt, így őt nem választhatom. A kislányom meg tényleg nagyon anyás, és nagyon megviseli már most a várakozás, és nem voltunk még soha külön egy napot se, csak pár órát, pont mivel nem lehet kire rábízni. az apja sztem nem dőlne a kardjába, ha nem jöhetne be, mert elvileg az elsőre se akart bejönni, aztán valahogy ottragadt. mondjuk nem bánta meg, de sztem abszolút nem létkérdés neki. én meg nem szeretnék még azon is parázni, hogy miket képzel a kislnyom, hol vagyok ,mikor jövök vissza stb. a mama tényleg nem olyan biztos pont az életében, nem ad neki megnyugvást, mert ritkán látják egymást (kb. 2 havnta 2 napra, vagy még ritkábban, mert messze lakik).

de az elgondolkodtató ,amit vki írt, hogy a szoptatásnál zavaró volt a jelenléte, mert arra emlészekm, hogy az engem is zavart anno, amikor szoptattam és ő ott állt....szóval akkor még ezt átgondolom. :)

2011. jún. 27. 13:27
 14/16 anonim ***** válasza:

Az én lányom is nagyon anyás. Mégis, legnagyobb örömömre, simán elvolt a bátyámmal, akit havonta 1x lát. Jót játszottak, fogócska, meseolvasás, játék és mesenézés. Nem emlékszem, írtad-e mennyi idős a nagyobbik, az enyém augusztusban lesz 3 és most májusban született a kicsi. Már hónapokkal szülés előtt felkészítettem a nagylányt, hogy anya, apa kicsit elmegy és addig a tesómmal lesz, de majd jókat fognak játszani. és tényleg így is lett, nem is sírt utánam.

Rettenetesen paráztam, hogy mi lesz vele nélkülünk, de remekül megvolt, szerencsére.

2011. jún. 27. 14:12
 15/16 A kérdező kommentje:
2, 5 éves most. ezt az anyásságot úgy kell elképzelni, hogy csak anya fürdet, anya van ott ha elalvás van (nagyon nehezen alszik el, hiába fáradt, ellenőrzi ott vagyok-e még, simogat, ölelget, mondogatja, hogy anya anya), anya így anya úgy, megkeresem anyucit (csak az előszobába mentem ki 2 mpre), api nem jöhet ide stb. szóval már most nagyon feszült, és sztem várja hogy mikor tűnök el, azért ellenőrzi hogy megvagyok e még.- én is mondtam már neki, hogy majd ha ki akar jönni a baba, akkor be kell mennem a kórházba, és ő addig apival lesz itthon pár napot, meg mamával, de mondta egyből, hogy nem, én is jövök kórházba.....és nagyon nagyon csüngős maki lett...persze rajtam csüng nem máson. de nálunk aki szóba jöhet, vigyázni, az tényleg csak a férjem. ő az akit még elfogad iylen személynek, mert egyéb rokon, nagybácsi, akárki van ugyan, de szintén nagyon messze, épp most van abban a korban, hogy egyáltalán emlékezni kezd rájuk, sajnos 400 km-re lakunk a családtól, és az hogy ünnepeken találkozunk velük, hát az nem sok semmi ebből a szempontból. ő ilyen kis mimóza, mindig is az volt, de most nagyon felerősödött, ilyen klasszikus szeparációs szorongása van, hálistennek éjjel azért nem ébred miatta.
2011. jún. 27. 14:22
 16/16 anonim ***** válasza:
Előző vagyok, az enyém dettó ugyan ilyen és mégis jól megvolt nélkülünk. Még a kórházi látogatástól is féltem, mi lesz, ha ott fog szegényke sírni, hogy nem tudok hazamenni. A végén még nekem kellett utána szólni, mikor mentek haza, hogy legalább 1 puszit adjon. :)) Már ment is a dolgára Apával.
2011. jún. 30. 14:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!