Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Ha a baba 5 és fél hónapra...

Ha a baba 5 és fél hónapra születik, van esély rá, hogy túléli? És ha igen milyen "hibái" lehetnek?

Figyelt kérdés
Ma született meg a keresztlányom 5 és fél hónaposan és nem tudjuk mennyi az esélye, hogy túléli. Ha valaki tud bármit írjon.
2011. jún. 26. 11:19
1 2 3 4 5 6
 31/58 anonim ***** válasza:

Valaki kérdezte, hogy nem vesznek észre egy fertőzést.

A válasz egyszerű. A doki nem vesz kenetet.

Tudjátok hányszor könyörögtem érte? Itt jegyzem meg, havi 7000-ért jártam vidéken nődokihoz! Tehát még az sztk-ra sem lehet fogni. Mindig tök erős folyásom van. A kérdése mindig csak annyi volt, viszket-e. Nem viszketett, meg sem nézett. Egy idő után mondtam, hogy igen... Kaptam gomba elleni krémet. Használtam, vagy 3 napig jobb volt.

Az első babával egyszer én is mentem az ügyeletre, mert rózsaszínes cucc jött ki. Teljes para (kb 24. hét), majd mondták, hogy gomba, nem is akármilyen. Hát nem is akármilyen volt, mert semmit nem hatott a rá adott gomba elleni krém. Majd adtak baktériumra, és láss csodát, meggyógyultam. Jegyzem, kenet vétel itt sem volt, és ez is magán úton történt.

Amit nem értek. ha magánba járok, mondja azt, hogy vehetek kenetet drága, de az plussz 2000ft. és akkor én meg majd mondom, hogy jó. Ennyi.

az első babámmal épp a 38. hetet töltöttük, mikor elfolyt a magzatvíz. Abszolút nem akart kijönni még, gondolom itt is hasonló lehetett az ok, csak mivel már nem volt korababa, senki nem foglalkozott ezzel.

2011. jún. 27. 06:38
 32/58 anonim ***** válasza:
Drukkolunk! +++++
2011. jún. 27. 10:22
 33/58 Andrea1987 ***** válasza:
100%
Szoritok én is hogy ne legyen semmi baja a picinek!A remény hal meg utoljára.
2011. jún. 27. 11:35
 34/58 A kérdező kommentje:
Köszönjük mindenkinek, eddig jók vagyunk, nem volt semmi probléma sem az éjszaka folyamán, az Anyukét holnap kiengedik a kórházból.
2011. jún. 27. 13:39
 35/58 anonim ***** válasza:
100%
Ez igen biztató hír!Remélem így is marad!Írj majd kérlek!
2011. jún. 27. 14:36
 36/58 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon drukkolunk nekik.Az én gyermekeim is ott születtek 30. hétre.Ikrek.Ma már 19-hónaposak.Annyi volt velük hogy dévény tornára kellett hordani őket az izomzatuk miatt.De azis rendbe jött pár hónap alatt.
2011. jún. 27. 15:02
 37/58 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon-nagyon drukkolok, remélem, minden rendben lesz!
2011. jún. 27. 19:50
 38/58 A kérdező kommentje:
Nehezen lélegeztethető és nagyon hamar kihűl ami nem szokatlan ezeknél a babáknál. A gond az, hogy az Apuka kicsit könnyen feladja a reményt és nehéz bele újra lelket önteni, pedig muszáj lenne!
2011. jún. 27. 20:15
 39/58 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon szorítok neki. Majd írd meg a fejleményeket.
2011. jún. 27. 20:35
 40/58 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon szorítok Neki!!!
2011. jún. 27. 22:03
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!