Ha a baba 5 és fél hónapra születik, van esély rá, hogy túléli? És ha igen milyen "hibái" lehetnek?
Valaki kérdezte, hogy nem vesznek észre egy fertőzést.
A válasz egyszerű. A doki nem vesz kenetet.
Tudjátok hányszor könyörögtem érte? Itt jegyzem meg, havi 7000-ért jártam vidéken nődokihoz! Tehát még az sztk-ra sem lehet fogni. Mindig tök erős folyásom van. A kérdése mindig csak annyi volt, viszket-e. Nem viszketett, meg sem nézett. Egy idő után mondtam, hogy igen... Kaptam gomba elleni krémet. Használtam, vagy 3 napig jobb volt.
Az első babával egyszer én is mentem az ügyeletre, mert rózsaszínes cucc jött ki. Teljes para (kb 24. hét), majd mondták, hogy gomba, nem is akármilyen. Hát nem is akármilyen volt, mert semmit nem hatott a rá adott gomba elleni krém. Majd adtak baktériumra, és láss csodát, meggyógyultam. Jegyzem, kenet vétel itt sem volt, és ez is magán úton történt.
Amit nem értek. ha magánba járok, mondja azt, hogy vehetek kenetet drága, de az plussz 2000ft. és akkor én meg majd mondom, hogy jó. Ennyi.
az első babámmal épp a 38. hetet töltöttük, mikor elfolyt a magzatvíz. Abszolút nem akart kijönni még, gondolom itt is hasonló lehetett az ok, csak mivel már nem volt korababa, senki nem foglalkozott ezzel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!