Ha a baba 5 és fél hónapra születik, van esély rá, hogy túléli? És ha igen milyen "hibái" lehetnek?
Figyelt kérdés
Ma született meg a keresztlányom 5 és fél hónaposan és nem tudjuk mennyi az esélye, hogy túléli. Ha valaki tud bármit írjon.2011. jún. 26. 11:19
21/58 anonim válasza:
Hogy-hogy nem vették észre, hogy fertőzése van? A mai orvostudomány már csodákra képes, mielőbbi gyógyulást!
22/58 A kérdező kommentje:
Nem tudom, hogy nem vették észre, de tekintve, hogy azt is rosszul állapították meg hogy milyen nemű lesz...
2011. jún. 26. 16:21
23/58 anonim válasza:
Én két babát (vagyis az egyik már nem baba, mert 8 éves, a másik pedig másfél) is ismerek, akik 24 hétre születtek. Mindketten teljesen egészségesek, a nagyobbik elitiskolába jár, kitűnő tanuló. Hála Istennek a koraszülött ellátás nagyon-nagyon sokra képes!
Remélem, minden rendbe lesz!
24/58 anonim válasza:
Nagyon szorítok én is és majd írj, hogy hogyan alakult a baba sorsa.
25/58 anonim válasza:
Én úgy jártam, mint az ismerősöd vagy rokonod. Nekem a 24. héten jött a világra 750 grammal és 31 cm-el a kisfiam. Kislányt mondtak, aztán Benedek baba lett belőle. A méhlepényemmel voltak problémák, véreztem, fertőzésem is lett, úgyhogy sajna 12 órát élt a kisfiam. Ne haragudj, hogy leírtam, de erre is számítani kell. Bár nekem teljesen elfolyt a magzatvizem, dőlt belőlem. Mindennek az oka a méhlepény volt, de az orvosok se tudják 100%-ra. Ez van....címszó. Én a SOTE II-n voltam. Nem kívánom senkinek, mindennek 8 hete. De itt van a másik kisfiam, aki enyhíti a fájdalmunkat. És nem adtam fel, hogy kistesó legyen :).
26/58 A kérdező kommentje:
Jaj, jelenleg azt mondták erős a baba és nincs vele különösebb probléma, kicsi meg minden, de ahhoz képest kis harcos és reméljük, hogy túléli. Az anyuka is jól van, csak nagyon aggódik.
2011. jún. 26. 20:25
27/58 anonim válasza:
Nagyon drukkolok, hogy minden rendben legyen. :)
28/58 anonim válasza:
Koraszülött ellátásban dolgozom.
Ha figyeltétek a híreket kb. 3 hónapja egy 380gr -os babát neveltek kiadhatóvá a SOTE női klinikáján.
Sok mindentől függ, hogy sikerül-e,de van Magyarországon 15 PIC /koraszülött oszt./ ahol rendkívüli szakemberek dolgoznak. Ha pestre került a baba, a legjobbak a kilátásai. A többi PIC sem rosssz de, ez most neki a legjobb hely. Kitartás drukkolok én is a babának és a szülőknek. DDD
29/58 anonim válasza:
Szörnyű, hogy sajnos milyen dolgok megesnek. Barátnőmnek is egy fertőzés miatt indult meg a szülése a 33. héten, szerencsére ott rendben van minden! Drukkolok nektek is nagyon! Jó helyen van a pici, az biztos! Rendben lesz minden! 2 hetes kisfiú anyuja.
30/58 A kérdező kommentje:
Budapesten a Semmelweis Egyetem I. Számú Szülészeti és Nőgyógyászati Klinikáján van, a koraszülött osztályon. Azt hiszem jobb helyre nem igazán kerülhetett volna.
2011. jún. 26. 21:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!