Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Ki mennyi idö alatt szült...

Ki mennyi idö alatt szült meg? (valaki van aki Hatvanba szült? )

Figyelt kérdés
2009. márc. 24. 20:27
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
2,5 óra volt összesen és 3 tolófájással meglett a babám. (első baba)
2009. márc. 25. 07:50
 12/22 anonim ***** válasza:
Szia! A lányomat Kétóra alatt, a kisfiamat fájásokkal együtt ötvenegy perc alatt szültem. Mindkettőnél szedtem homeopátiás bogyókat.
2009. márc. 25. 07:54
 13/22 anonim ***** válasza:

Nekem 5 óra volt, de az végig kemény, intenzív fájásokkal, úgy indították meg a szülést.

De bőven megérte, főleg mikor látom őrülni, mosolyogni, egy tündér!

2009. márc. 25. 08:39
 14/22 anonim ***** válasza:
A kisfiam 24 óra vajúdás után született meg a kislányom pedig 13 öra után. Nem volt könnyű de ki lehet bírni. És am i a legfontosabb hogy tudod hogy a babádért van minden. Egyébként én a babát sajnáltam, mert azért neki sem egy leány álommíg megszületik.
2009. márc. 25. 09:47
 15/22 anonim ***** válasza:
Gyorsan!! Otthon 0:30.-kor elfolyt a víz, 1:30.-kor értünk be a kórházba, és 3:44.-kor meglett a fiam, aki már 3 hónapos!! :-)))))))))))
2009. márc. 25. 11:06
 16/22 anonim ***** válasza:
Nekem jan.29.-én hajnalban 3 kor kezdödttek a fája´sok,és a lányom hosszú és fájdalmas szenvedés után 30.-án 19.27 kor született meg.
2009. márc. 25. 13:48
 17/22 anonim ***** válasza:
Szia! Én hatvanban szültem 3,5 éve! Nekem 12 óra alatt, igaz császárral végül is! Ami nagyon kemény volt az kb.4,5 óra volt, de ki lehetett bírni!:)Kinél fogsz szülni?
2009. márc. 25. 17:02
 18/22 anonim ***** válasza:
Hajnal fél 3-kor ment el a magzatvíz és 11-től kezdődtek a fájások. A kisfiam 14 óra 10 perckor született meg.
2009. márc. 25. 22:21
 19/22 A kérdező kommentje:
Szia hatvani anyuka!! Leirnád hogy milyenek voltak a körülmények? Nekem nincs orvosom,sajnos a pénz nagy úr...ezért vagyok kiváncsi hogy milyenek az emberek...
2009. márc. 26. 10:28
 20/22 anonim ***** válasza:

Szia! A hatvani anyuka vagyok!:))Hát nekem fogadott dokim volt mert amugy gyöngyösi vagyok! Velem nagyon rendesek voltak! A nővérek mással is kedvesek, de az orvosok sajna ott is a pénzre mennek! Hárman voltunk a szobában nekem volt csak fogadott orvosom! Nekem már kétszer indították a szülést(túlhordással voltunk bent mind a hárman) míg a többieknek várni kellet, hogy majd beindul! De attól függetlenül amúgy velük is rendes volt mindenki! A szülésznők is nagyon kedvesek, egy van aki nem hát én azt fogtam ki! Kétszer voltam indítással a szülőszobán akkor mind a két szölésznő nagyon kedves segítőkész volt! Mikor szülni mentem viszont aki akkor volt szinte le se sz...t!

Aztán végül császároztak akkor persze megijedt már ő is, hogy tényleg nem csak nyávogok hanem itt valami gáz van!:)

Rendben voltunk utána a baba is meg én is, a nővérek, babás nővérek is sokat segítettek szülés után is! A szülésznőt leszámítva, én meg voltam elégedve nagyon rendes kedves mindenki!:) Mikorra várod a babát?

2009. márc. 27. 09:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!