Érdekes! Ha már szültetek, megkérdeznétek anyukátokat, h ti mennyi idő alatt születtetek meg? Felmérés!
Figyelt kérdés
Nagyon kíváncsi vagyok, hogy van-e ebben valami, mert már több helyen hallottam (orvostól is), hogy gyakran ugyanannyi idő alatt zajlik le a szülésünk, mint annak idején a mi a anyukánknál. Anyának is 9, és nekem is 9 óráig tartott az első szülés, a második neki 5 óráig. Nekem még van 2,5 hónapom a 2. szülésig.
Igaz, a körülmények egyáltalán nem ugyanazok voltak, csak maga az időtartam nála burokrepedéstől, nálam pedig burokrepesztéstől (indított volt). ja, és én (1.gyerek) jó 2 héttel hamarabb jöttem, csakúgy, mint az én 1. gyerekem (37+4).
2011. jún. 19. 11:11
31/31 anonim válasza:
mindketten nagyon gyorsan és könnyen szültünk, se neki se nekem nem voltak fájásaink, anélkül tágultunk
ezt meséltem a szülésznőnek is, azt mondta, akkor ne csodálkozzak, ha ilyen hamar meglett a baba ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!