Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Volt negatív élményed a...

Volt negatív élményed a szobatársaiddal kapcsolatban szülés utáni napokban?

Figyelt kérdés
2011. jún. 6. 22:15
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Nekem nagyon sokat kellett benn lenni szülés előtt a szülészeten. Amikor szülni mentem, szinte mindenki ismerős volt. Terhesség alatt ötágyasban voltam, pár kismamával nagyon jól összebarátkoztunk. Amikor szülni mentem, azzal akivel előtte egy kórteremben voltunk újra egy szobába kértük magunkat. Együtt is babáztunk. Most is e-mailezünk. Sokat gondolok az akkori szobatársaimra. Nagyon jó csapatot hoztunk össze.
2011. jún. 7. 07:34
 12/14 anonim ***** válasza:

1.babánál 2 nagyon kedves szobatársam volt, az egyikkel a mai napig barátnők vagyunk (egy napon születettek a gyerkőceink).

2.babánál 1.éjjel egy nagyon durván horkoló anyuka volt a szobatársam, alig vártam, hogy elmenjen, aztán a 2. nap jött két másik szobatársam, ebből az egyikkel nagyon jól összebarátkoztunk, azóta is rendszeresen találkozunk (ő 1 nappal később szült, mint én, és a nagylányaink egyidősek majdnem), a másik anyuka is aranyos volt, de annak már a nevére sem emlékszem.

Szóval nincs negatív tapasztalatom, mert ugyan a horkoló anyuka nem volt egy nagy élmény, de inkább horkoljon valaki, mint kőparasztbunkó legyen.

2011. jún. 7. 07:48
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Az egyik csaj úgy horkolt, ahogy még ember nem horkolt a földön! De komolyan! Apukám is brutálisan tud horkolni, azt hittem, nála rosszabb nincs. De tévedtem. Apu horkolása ehhez a csajhoz képest kiscica dorombolás. Komolyan azt hittem, egy medve van a szobában! HIHETETLENÜL durva volt! Felvettem telefonra, mert úgy gondoltam, senki nem hinné el. :D
2011. jún. 7. 08:30
 14/14 anonim ***** válasza:

Egy roma származású nővel voltam, aki csak a varratszedéselőtt volt hajlandó zuhanyozni, előtte három napig, minek az.

Emellé társult még két analfabéta. Hát azt hittem soha nem bírom ki azt a négy napot. Nincsnek előítéleteim, nem várom,hogy mindneki diplomás legyen

DE: ha második babáját hozza világra legyen már annyi esze hogy hozzon magával betétet, ne mondjon olyan hülyeséget,hogy a besárgult gyerekem azért van sokat cini,mert 3 naposan felkapattam stb. NAgyon nehezn vsieltem, ráadásul mindháromnak ordított egyfolytában a babájuk, mert éhes volt,s zerintük 5 perc alatt végeznie kell. Hát első babás anyukaként nem jelentett gondot,hogy a kicsikém akár 40 percet is képes szopizni.

Úgyhogy nekem csak nagyon rossz tapasztalataim vannak:(:(

2011. jún. 7. 11:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!