Volt negatív élményed a szobatársaiddal kapcsolatban szülés utáni napokban?
1.babánál 2 nagyon kedves szobatársam volt, az egyikkel a mai napig barátnők vagyunk (egy napon születettek a gyerkőceink).
2.babánál 1.éjjel egy nagyon durván horkoló anyuka volt a szobatársam, alig vártam, hogy elmenjen, aztán a 2. nap jött két másik szobatársam, ebből az egyikkel nagyon jól összebarátkoztunk, azóta is rendszeresen találkozunk (ő 1 nappal később szült, mint én, és a nagylányaink egyidősek majdnem), a másik anyuka is aranyos volt, de annak már a nevére sem emlékszem.
Szóval nincs negatív tapasztalatom, mert ugyan a horkoló anyuka nem volt egy nagy élmény, de inkább horkoljon valaki, mint kőparasztbunkó legyen.
Egy roma származású nővel voltam, aki csak a varratszedéselőtt volt hajlandó zuhanyozni, előtte három napig, minek az.
Emellé társult még két analfabéta. Hát azt hittem soha nem bírom ki azt a négy napot. Nincsnek előítéleteim, nem várom,hogy mindneki diplomás legyen
DE: ha második babáját hozza világra legyen már annyi esze hogy hozzon magával betétet, ne mondjon olyan hülyeséget,hogy a besárgult gyerekem azért van sokat cini,mert 3 naposan felkapattam stb. NAgyon nehezn vsieltem, ráadásul mindháromnak ordított egyfolytában a babájuk, mert éhes volt,s zerintük 5 perc alatt végeznie kell. Hát első babás anyukaként nem jelentett gondot,hogy a kicsikém akár 40 percet is képes szopizni.
Úgyhogy nekem csak nagyon rossz tapasztalataim vannak:(:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!