Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szülés után mindenki lecseréli...

Szülés után mindenki lecseréli a ruhatárát?

Figyelt kérdés
2009. márc. 16. 22:49
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
89%

Miért kéne lecserélni?

Nekem ugyanaz a méretem mint a terhesség elején.

Vettem néhány új cuccot,de a teljes cserére nem futja

2009. márc. 16. 22:51
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Szia! en ket kiloval kevesebb vagyok, mint amikor elkezdtem a terhessegem. Csak ugy szopizza le a fiam a kilokat, pedig tobbet eszek, mint a ferjem:-)))

Igy regi ruhaim megmaradtak, viszont vettem par uj darabot is. Bar meg nem volt idom felvenni oket, de mar nagyon lesem az alkalmat.

2009. márc. 16. 22:52
 3/11 anonim ***** válasza:
87%
Dehogy cserélem, az egy kész vagyon. ÉN az eredeti súlyommal jöttem haza, hát ha le kellett volna cserélnem... nem tudom miből lett volna.
2009. márc. 16. 22:53
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Rajtam sajnos 10 kg maradt, ami még mindig rajtam van (10 hónapja szültem). Hiába szoptatom még mindig a drágámat, nem csökken a súlyom. A terhes nadrágjaimat hordom. Ha már nem fogom szoptatni, nekiállok fogyózni, hogy a régi ruhatáramat elővehessem a szekrény mélyéről!
2009. márc. 17. 07:22
 5/11 anonim ***** válasza:
89%

Én sem cseréltem le, mert se pénzem nem lett volna rá, se nyugodt lelkiismeretem elfogadni a szülés utáni testemet. Rajtam maradt 14 kg és a tejem nem indult meg, úgyhogy ettem-ittam, mintha kötelező lenne és beszedtem mindent, ami tejserkentő lehet, ennek következménye az lett, hogy tejem még akkor sem volt, amikor a fiam öt hetes lett, de még további három kilót híztam. Akkor feladtam a szoptatást és azt mondogattam magamban, hogy ha erre nem vagyok képes, akkor legalább a családi kasszát próbáljam meg megvédeni azzal, hogy nem kell egy fél vagyont új ruhákra költeni. Úgyhogy hordtam tovább az állítható derekú terhesgatyákat, otthon a rugalmas melegítőket és vad diétába meg tornába kezdtem, úgyhogy másfél hónappal később már jók voltak rám a régi ruháim. A férjem erősködött, hogy vegyek magamnak új nacit az átmeneti időszakra is, mert a terhesgatya már nagy volt és bénán állt, a régi meg még kicsi volt, de nem engedtem, mert nem akartam több ezer forintot kidobni néhány hét miatt.

Azonban ha olyan szerencsés lettem volna, hogy tudok szoptatni és nem fogytam volna közben, akkor persze muszáj lett volna venni valamit.

2009. márc. 17. 07:25
 6/11 anonim ***** válasza:
93%
Jah, egyébként a sógornőm úgy járt, hogy nem maradt rajta semmilyen felesleg, ugyanis csak tíz kilót hízott és az le is ment szüléssel, viszont szélesebb lett a csípője jó pár centivel, így hiába volt a régi súlyban, nem tudta hordani a legtöbb régi nadrágját. Ő apránként cserélte a ruhatárát, mert hiába nézegettük őt és próbáltuk kitalálni, hogy mit kellene tornáznia, hogy a régi csípőmérete legyen, nem volt megoldás, mert nem a husi miatt lett szélesebb, hanem a medencecsontja lett szélesebb, azt meg nem lehet tornával rendbe hozni.
2009. márc. 17. 07:29
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Rám is jók a régi ruháim, pedig híztam 18 kg-ot, most 2 kg van rajtam.
2009. márc. 17. 09:11
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Én tudok varrni, a nadrágjaimat két háromszáz fortinból átalakítottam. Nem maradt rajtam felesleg, viszont valahogy megváltozott a csípőm, egyik helyen ki kellett engednem, máshol beszűkíteni. A szoknyáimat is fillérekből megoldottam. Fölsőket nem kellett újakat vennem. Ha teljesen le kellett volna cserélnem, nekem is csak nagyon nagyon apránként ment volna.
2009. márc. 17. 09:27
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Én nem csrélem le. Súlyra ugyanannyi vagyok, mint szülés előtt, csak kicsit átalakultak a molekuláim:)) szerencsére voltak olyan ruháim, amik nem túl passzentosak, így azokat simán hordom. Amik meg nagyon "szorosak", várnak egy kicsit a sorukra:)

2 hónapos baba anyukája.

2009. márc. 17. 09:55
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

Én ezzel úgy vagyok, hogy amik jók lesznek szülés után, azok maradnak, de készülök rá, hogy kell majd vennem egy-két új darabot.

Ne értsetek félre, nem akarok szülés után tramplin öltözködni, de vannak olyan cuccaim, amiket most adogattam oda, mert van olyan darab, amit egy gyerek után már nem vennék fel akkor sem, ha a méreteim ugyan olyanok lennének, mint előtte. Fontos, hogy csinosan öltözködjek, de már nem akarok kihívó, mély dekoltázsú felsőket hordani. Valamint miniszoknyát sem. :)

Mindenkinek magának kell éreznie, hogy melyik ruhadarab maradjon és mi menjen!

2009. márc. 17. 11:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!