Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kismamik! Hány hetesen kezdett...

Kismamik! Hány hetesen kezdett el látszani a pocitokon, hogy babát vártok, és mikor kellett ruhatárat cserélni?

Figyelt kérdés

Nekem már látszik a pocakom, de még jó rám a ruháim nagy része...(máshova nem nagyon híztam) Tehát még pl. kismamakabátot nem vettem, csak egy két kismamanadrágot, hogy nem nyomja a régi farmer a hasam. Nektek mikor kezdett látszani a poci? És mikor volt már akkora, hogy semmilyen régebbi ruhátok nem jött fel rátok?

:) Érdekelne, hogy kb mikor számítsak teljes ruhatárcserére...

2011. febr. 3. 15:43
 1/10 anonim ***** válasza:

Első babánál kb. 18.-20. hét körül lesz szükség bandázsra v. kismamanadrágra ha nem dolgozol ha igen ott a megjelenés miatt korábban pár héttel.

ikerbabáknál v. többedik terhességnél már a 13. héttől várható a ruhák szükössé válása.

2011. febr. 3. 15:45
 2/10 anonim ***** válasza:
Szia!Nekem a 12. héttől nem jöttek rám a farmerok és akkor már látszódott is!Hány hetes vagy?Gratulálok a babához!Boldog babavárást és minden jót kivánok a továbbiakban
2011. febr. 3. 15:46
 3/10 anonim ***** válasza:
nekem a 14-15. hgéttől kezdett el látszani.
2011. febr. 3. 15:49
 4/10 A kérdező kommentje:
15 hetes vagyok, és már szépen látszik a pocim... Viszont sok ruhám még rám jön, mert szerencsére máshova nemigen híztam.. De eljön annak is majd az ideje :) Ezért próbálok tudakolózni itt :)
2011. febr. 3. 15:51
 5/10 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem csak a 20. hét után kezdett növögetni. Addig olyan voltam, mintha pocakra jött volna 1-2 fölös kiló. Ez ősz végéig volt, addig simán belefértem az össze ruhámba. Ahogy egyre hidegebb lett, beszereztem 1 kismama melegítőt, 1 farmert és néhány pulcsit. Ennyi. Még kabátot sem vettem (januárban szültem úgyhogy pont télen voltam a legnagyobb) érdekes, belefértem az egyik dzsekimbe. Mondjuk, 2 hónapig csak azt hordtam, de nem érdekelt, ezért nem akartam egy újat venni.

Szerintem várj még egy kicsit a teljes ruhatár cserével, lehet hogy neked sem lesz rá szükséged. Persze ez csak egy ötlet volt :)

2011. febr. 3. 15:55
 6/10 anonim ***** válasza:
Nekem 11 hetesen kellett már venni kismamanadrágot, mert nem tudtam begombolni a régieket, pedig addig nem híztam, csak a hasam nőtt. Első baba volt. Akkor már látszódott rendesen.
2011. febr. 3. 15:56
 7/10 A kérdező kommentje:

:) persze a ruhatárcserét ne értsétek félre... :)

Köszönöm szépen a tippeket...!! Még az is lehet, hogy mikorra már igazán "nagy leszek" el is múlik a tél.. és jön a fincsi meleg :)

2011. febr. 3. 16:03
 8/10 anonim ***** válasza:

18-19. héten kezdtem kismama nadrágot hordani, addig rámjött a

egy régi gatyám, a többi régit meg ezzel a fehérmenű boltban kapható derékmelegítővel hordtam, hogy nem gomboltam be. Felsőt nem vettem újat, vannak picit bővebb pamut hosszúujjú felsőim és erre szokta rávenni egy kardigánt amit nem gombolok be.Kabátot nem kellett cserélnem, szerencsére jó a régi. Ha teljes ruhatárcserét szeretnél az igen sokba fog kerülni...meg nem is biztos hogy megéri azért a pár hónapért.

2011. febr. 3. 16:14
 9/10 anonim ***** válasza:
Kismama nadrágot a 16. héttől hordok, mert a csipő gatya nagyon nyomott de a hasam kb 23-24. héten kezdett jobban látszani
2011. febr. 3. 19:52
 10/10 anonim ***** válasza:
utsó vagyok, 28 hetes vagyok, és a kismama nadrágon kívül semmit nem cseréltem, annyi hogy egy számmal nagyobb pulcsikat vettem, és már nem is fogok, mondjuk nekem ninc szükségem rá nem nagy a pocim
2011. febr. 3. 20:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!