3. hónapig milyen tünetek jelentkeztek nálatok? És a 3. hónapban már látszott valami a pocitokon?
Nekem semmi nem látszott a pocakomon. Most vagyunk a 24. hétben. és kb. a 20. héttől kezdett nyilvánvalóan látszani. Persze ez mindenkinél máshogy van. Van, akinek már előbb is látszik. Nekem első baba.
Tüneteim?
Hát........ voltak...... 8-12,13. hétig nem volt semmi étvágyam. Még a kedvenc krémtúrómból is hiába vásárolt be a férjem egy nagy adagot. Nem tudtam lenyomni a torkomon. Még kicsit fogytam is. Aztán volt reggeli hányás is. De nem volt azért vészes. :)
a 13,14, héten pedig úgy visszajött az étvágyam, hogy csak na! (Bár még most sem tudok mindent megenni, amit előtte megettem, de az csak pár dolog.)
Boldog babavárást! :)
Szia!Semmi tünetem nem volt a mellfeszülésen kívül (de ez durva volt).A pocakom pedig már szépen látszik,első baba.
14+2hetes kismama
Szia!
Én amíg a 11 hetet nem töltöttem be addig nagyon beteg voltam fél éjszaka a wc-t tiszteltem meg a fél délelőttöt. Utána semmi bajom nem volt.
Nállama mellfeszülés volt az első jel, utánna kezdődött a menszi szerű érzés, ezt követte a kívánós időszak ami párosult a folyamatos hányással, hát elég nehéz természet voltam ezalatt az első három hónap alatt, de mióta érzem a kis drágám mozgását a közérzetem is teljesen más, ez biztos minden kismamánál változó. Hanyadik hónapban vagy, vannak tüneteid?
22 hetes kismama:)
köszönöm a válaszokat!
Én most vagyok 11 hetes:)
Én a 8. héttől a 16. hétig hánytam megállás nélkül, még a víztől is. Sajna én a kórházban kötöttem ki, mert kiszáradtam. :( 13 kilót fogytam az elején. A babának semmi baja nem lett, lassan 3 éves. ;) A pocakom viszont csak a 6. hónaptól látszott igazán.
Most 5 hetes vagyok, folyton álmos és nagyon éhes. :) A cicim is fáj, bár leginkább a mellbimbó és környéke.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!