Mikor jelentek meg a terhességi csíkok a pocitokon? És használtatok valamit rá? Használt valamit?
32 hetes vagyok és még nincs csíkom (remélem nem is lesz...) Én egyébként a babavárás első heteitől kezdve naponta kenegetem a pocit. Mikor mivel, ami éppen van. Leginkább babaolajjal (DM saját márkája), vagy valamilyen testápolóval, amit éppen találok a szekrényben :) De most kaptam tesómtól 100%-os mandulaolajat, állítólag ez kell a striák ellen. Úgy látom kicsit szárítja a pocimat, így ezt 2 naponta használom, közte valami másfajta testápoló.
üdv!
Szia!
Én babaolajjal kentem magam, és úgy kihúztam a 40 hetet, hogy nem volt egy db csíkom sem. :)
De a két hetes túlhordás alatt, (hiába kentem továbbra is,) teljesen becsíkosodtam. :(
26 héttől kezdtem csikosodni, 2 napja vettem rá olajat, dm-es saját márka, kimonottan terhescsíkokra, szerintem jó lesz, mert a mellbibbómra is ebből a termékcsaládból vettem, nagyon ki volt száradva a bimbóm, szinte már hámlott, 3 nap kenegetés után szinte újjávarázsolta, szoptatásnál is ajánlják,
Boldog babavárást,
30 hetes kismama:)
Szerencsére csak az utolsó hetekben és akkor sem túl sok.
Solaris DN-t és dr.Nona iszapot használtam sikerrel, mert eltűntek a csíkok.
Szia!Ez sajnos 100% genetika.Bár nem az elejétől,de használtam több féle terméket is,olajat,krémet stb.Egyik sem ért semmit,de legalább megtettem mindent :)
Nekem hatalmas pocakom volt,már 7. hónapban megrepedt,egy-egy csík elég mélyen ráadásul...Már megszoktam őket,szinte el is felejtem,hogy itt vannak! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!