Mikor jelentek meg a terhességi csíkok a pocitokon? És használtatok valamit rá? Használt valamit?
Figyelt kérdés
2009. jún. 5. 15:29
11/14 anonim válasza:
Amit leírtál, az a terheségi csík.
12/14 anonim válasza:
utolsónak:
Szia!Szerintem ez nem stria,bár ötletem az nincs,hogy mi lehet...A stria csíkok többnyire lilás-pirosas színűek,aztán végül fehéres-gyöngyház színűvé halványodnak.
13/14 anonim válasza:
38hetes vagyok,nekem sincs csikom még remélem nem is lesz,kezdettől fogva DM-es masszázs krémmel kenem bevált.
14/14 anonim válasza:
Én a 2hónaptól kenegetem és egyáltalán nincs csíkom. 38hetes vagyok most.
Még a nőgyógyászom is megdícsérte,hogy nincs rajta csík és megkérdezte használok-e valamit és pontosan mi az... :)
A DM márka Babylove krémmel kenegettem,ami pont erre való,nagyon sok fórumon dícsérték és valóban jó.Olaja is van,de az kicsit ragadós,azt nem javaslom.De a krém jó illatú és pillanatok alatt felszívódik. Remélem segítettem. :)
Még annyi,hgy nem mindennap használtam,csak ha eszembe jutott,így is 3flakonnal elkenegettem,de nem drága 700-800ft. (van több 4-5000ft is!!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!