Hasznaltatok mar Clear Blue digitalis terhessegi tesztet?
Szétverted??? :)
Nem tudom jelent e valamit amit a belsejében láttál,de szerintem csinálj holnap is egy tesztet,sőt ha a betegséged miatt meg kell tudni minnél hamarabb,akkor akár többet is napokig.
Vagy ha ennyire indokolt akkor vérvétel.Az tuti kimutataja.
Szia! En mar sokszor hasznaltam, de egyszer sem szedtem szet. Not pregnant sokszor volt. :-( Viszont volt par Pregnant is, mikor vegre sikerult es hogy biztosra menjek csinaltam meg parat. Nekem a nem vart napjan lett pozitiv. Ez egy elegge erzekeny teszt, ugyhogy ha idoben volt a peteeresed, akkor nem valoszinu, hogy terhes vagy, bar esely meg mindig van. Sztem az hogy a belsejeben ott volt a halvany csik, ennek a tesztnek az eseteben nem szamit. Ha ez a teszt negativ volt es megis van baba, akkor nagy valoszinuseggel, ha ma csinalnam barmilyen mas tesztet, azok is negak lennenek. Varj meg par napot es csinalj masikat.
Szeretned a babat egyebkent?
Sziasztok!
Hát a baj velem is megesett... de a kérdésem az lenne, hogy mikor tudom elvégezni a ClearBlue tesztet, tehát mennyit kell rá várnom az együttlét után? A menstruációm elméletileg a jövőhéten vége felé jön meg, de legutóbb is 4 hetet késett. Akkor nem izgultam, mivel csak most feküdtünk le először a barátommal. Menjek el inkább orvoshoz vagy várjak a menstruációmig?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!