Ki hogyan oldja meg a ruhatárát?
Nagyon magas vagyok, alap esetben sem könnyű öltözködnöm emiatt. Most aztán végképp bajban vagyok. Nadrágban abszolút nem találtam soha normál méretet, most a 2. kezdő trimeszteri pocakot hozzászámítva már csak egy varrónő lenne megoldás.
A kismama ruhákat meg sem nézem boltokban ezek miatt, a varrónőre lehet, hogy nem is lesz akkora keretem?!
Én pont a varrónőt akartam javasolni: éN varrattam magamnak a ruhákat. Nem is tetszettek amiket lehet kapni terhes ruhákat, meg nagyon drágák voltak. Vettem anyagot, és varrattam. : melegítőket, nadrágokat, nyári ruhákat. 15 e ből kijött rengeteg cucc. nagyon mgeérte. A nyári rucikat direkt úgy csinálta, ha vége a pocakos időszaknak, bevesz belőle, és hordhatom .
SZóval én csak ajánlani tudom.
A kismama ruhák a boltokban rettentő magas áron vannak!
Én varrtam magamnak itthonra ruhákat, hogy tudjak miben lenni. Nadrág, felső és melegítő lett a végén, nagyon kényelmesek voltak!
A helyedben konzultálnék egy varrónővel, illetve az interneten is vannak olyanok akik kimondottan kismama ruhákat varrnak, méret után. Nem akarok senkinek sem reklámot csinálni, de elég csak rákeresni! Szerintem sokkal jobb áron vannak, s ha kell, akkor hosszabbra készítik el neked. Nekem pont az ellenkezője, én eleve 10-15 cm-t vágok e minden nadrágból:-(
Én is elég magas vagyok.
Én sima gumis derekú vagy megkötős nadrágot vettem. Amikor kifejezett kismama nadrágot próbáltam, vagy túl rövid volt a szára vagy jó volt a szára, de a combjába fértem bele vagy háromszor.
Felsőknek sem kismamafelsőket veszek, ugyanezen okokból, hogy vagy hatalmas nagy, hogy ötször beleférek, vagy túl rövid. Emiatt sima butikokból vásárolok teljesen normális felsőket, ami nem kismamafelső, csak egyszerűen hosszabb a dereka.
És hogy ne lógjon ki semmilyen irányból a pocakom, van kismamaövem (DM, brendon, C und A-ban lehet kapni kb 2ezer ft-ért), nagyon klassz, szeretem nagyon.
Dél-pest és környékén tudna valaki ajánlani varrónőt? Aki egy kicsit "ért" a kismamás szabáshoz.
A felsőket azt hiszem én magam oldom meg. Jelenlegi elképzelés szerint... Megvarrom. :-)
A nadrággal gondban lennék, mert már a szabása nem megy. A tél és a hideg pedig jön...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!