Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ki hogyan oldja meg a ruhatárát?

Ki hogyan oldja meg a ruhatárát?

Figyelt kérdés

Nagyon magas vagyok, alap esetben sem könnyű öltözködnöm emiatt. Most aztán végképp bajban vagyok. Nadrágban abszolút nem találtam soha normál méretet, most a 2. kezdő trimeszteri pocakot hozzászámítva már csak egy varrónő lenne megoldás.

A kismama ruhákat meg sem nézem boltokban ezek miatt, a varrónőre lehet, hogy nem is lesz akkora keretem?!

2010. szept. 22. 08:36
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Nézz utána kismama nadrág szabásmintának, nem olyan bonyolult, mint amilyennek látszik! Csak az első résznél van benne egy rugalmas pamut anyag, ezt kell belevarrni.

Én Burdánál néztem kismama szabásmintát, illetve a szomszéd asszony adott szabásmintákat, amit lemásoltam.

2010. szept. 22. 12:58
 12/13 anonim ***** válasza:
Nadrágot tudsz varratni is, de most jön a csizmás szezon és az összes üzletben vannak ruhák vagy hosszabb pulcsik, amit vastag harisnyával, leggings-szel lehet hordani. Én vettem pár nadrágot, de mostmár inkább kisruhákat nézek, kényelmesebb is talán.
2010. szept. 22. 14:37
 13/13 anonim ***** válasza:

Szia!

Én is gondban voltam nadrágokkal mivel elég vékony vagyok és eddig nem is nagyon híztam csak a pocim nőtt meg és amiket lehet kapni kismama nadrágokat az összes nagy volt vagy a fenekemen vagy a combomon úgy állt rajtam mint egy pizsama....

Én úgy oldottam meg, hogy a saját meglévő farmerjaimat, illetve szövet nadrágokat (természetesen nem a legszűkebbeket) vittem el szabóhoz és átvarrta nekem kismama nadrággá! (Levágta deréknál cipzár felett és állítható gumis derekat varrt bele!) Nagyon kényelmes és szeretem őket!

22h Km.

2010. szept. 22. 14:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!