Ki hogyan oldja meg a ruhatárát?
Nagyon magas vagyok, alap esetben sem könnyű öltözködnöm emiatt. Most aztán végképp bajban vagyok. Nadrágban abszolút nem találtam soha normál méretet, most a 2. kezdő trimeszteri pocakot hozzászámítva már csak egy varrónő lenne megoldás.
A kismama ruhákat meg sem nézem boltokban ezek miatt, a varrónőre lehet, hogy nem is lesz akkora keretem?!
Nézz utána kismama nadrág szabásmintának, nem olyan bonyolult, mint amilyennek látszik! Csak az első résznél van benne egy rugalmas pamut anyag, ezt kell belevarrni.
Én Burdánál néztem kismama szabásmintát, illetve a szomszéd asszony adott szabásmintákat, amit lemásoltam.
Szia!
Én is gondban voltam nadrágokkal mivel elég vékony vagyok és eddig nem is nagyon híztam csak a pocim nőtt meg és amiket lehet kapni kismama nadrágokat az összes nagy volt vagy a fenekemen vagy a combomon úgy állt rajtam mint egy pizsama....
Én úgy oldottam meg, hogy a saját meglévő farmerjaimat, illetve szövet nadrágokat (természetesen nem a legszűkebbeket) vittem el szabóhoz és átvarrta nekem kismama nadrággá! (Levágta deréknál cipzár felett és állítható gumis derekat varrt bele!) Nagyon kényelmes és szeretem őket!
22h Km.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!