Ha magándokim van, de a rendelőjében nincs uh és azt a kórházban oldja meg, ott hogy adjam neki oda a pénzt?
Ezt nem is értem.. már bocs. Budapest egyik leglitebb kórházában dolgozik a dokim, ami nemrég magánkórház lett. A rendelőjében neki sem volt uh. a kórházba mentem. De nem kellett fizetni!!
Ha még te külön a szabadidődből odamész a kórházba ami tb. támogatású, akkor miért fizetnél egy ultrahangért, ha már egyszer a magánrendelésen fizetsz neki minden hónapban a terhesgondozásért?????
Legyen uh. a rendelőben, ne kelljen azért külön sehová menni és akkor azt kalkulálja bele az árba.
Nekem is kicsit rossz volt, hogy külön kellett uh-ra járni a kórházba és az még plussz idő! De hát szerettem az orvosom....
utolsó vok:
A magánrendelőjében a terhesgondozás van, ennek alapján kapod majd meg a terhes könyvecskédbe a pecsétet hogy rendben megjelentél a terhesgondozáson. Ami ugye kötelező a terhesség 9 hónapja alatt.
Ne aggódj, fog ő hívni téged a magánrendelőjébe :)
De pénzt a kötelező vizsgálatokért amit nem ő csinál szerintem nem kell adni pénzt.
Nekem a magánrendelés 10 ezer/alkalom volt. + a szülésért adtunk 70 ezret.
A 3. hónaptól hívott havi egy alkalommal, amikor megbeszéltük a köv. kötelező vizsgálatot (pl. ultrahang, vérvétel stb)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!