A fogadott orvosom rendelőjében is fizetnem kell az ultrahangos fotóért? (amennyiben van arra lehetőség, hogy készüljön ultrahangos fotó)
Itt Debrecenben, mikor a kisfiamat vártam, hogy én is magánrendelőbe jártam és ott kaptam fotót "ingyen" :), bár csak az elején. 12hetes korom után ott sem.
De a kórházban gyönyörű kis táblázat volt kifüggesztve, hogy egy 2D-s fotó 1000Ft, a 3D-s ha csak képet kérsz talán 2000volt, a 4D-s pedig 3 vagy 4000 nem is emlékszem pontosan. Persze ezekre még rájön ha cd-t vagy ne adj isten DVD-t is szeretnél. Szóval irtó pofátlanok!!!!
Ez annyira mocsokság. Én is megjártam így már vele. Az első genetikai ultrahangon a helyileg kirendelt kórházban kértem képet, ott is 1000 forint darab áron adták és nem lett túl előnyös. Nagyon dühítő volt, mert ez mind a zsebükbe megy a szonográfusnak. Azóta is oda járok a kötelezőkre, de nekem kép nem kell tőlük.
A magán dokim bár csinál uh-t, de egy elég régi gépe van kinézetre. Fogalmam nincs, hogy azzal tudna-e nekem nyomtatni, de ha legközelebb megyek megkérdezem.
Én egy magán ultrahangos rendelőt kerestem fel, ahol a nőgyógyászati ultrahang árában benne volt 2 fotó is, 4d-s fényképek, ráadásul a hölgy 20 darabot készített, amiből kiválaszthattuk melyik kell nekünk. Ez a nem mindegy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!