A fogadott orvosom rendelőjében is fizetnem kell az ultrahangos fotóért? (amennyiben van arra lehetőség, hogy készüljön ultrahangos fotó)
Figyelt kérdés
Nemrég voltam a második genetikai ultrahangon és ott kértem egy fotót a babámról és 1000 forintot fizettem érte. Viszont mindenki csodálkozott a kép láttán, hogy nem lett túlzottan előnyös fotó és valóban nem lett az. Elég fura szinte alig lehet kivenni belőle valamit... Holnap megyek a nőgyógyászomhoz de így nem merek rákérdezni, hogy mégis mennyiért csinálna fotót ha csinál. Viszont nekem most elég a vizsgálat árát kifizetnem sajnos jelenleg nem futja többre.:( Talán majd legközelebb! Kinek milyen tapasztalatai vannak ezzel kapcsolatban?2011. ápr. 12. 22:32
11/12 anonim válasza:
Nekem a képekért soha nem kellett fizetnem.
:(
12/12 anonim válasza:
Nálunk sosem volt hozzá való papír, én mindig lefényképeztem telefonnal a képet, a doki megállította, ha szépen látszott minden, én meg villantottam:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!