5hetesen kis barnázás nagy baj? Még nem voltam dokinál csak a teszt mutatta ki, mit tegyek? A magándokim már csak hétfőn lesz. Elmehet a babám?
Nekem pont így ment el, előszőr egy kis barnázás, majd egy pár nap múlva megjött rendesen. Én nem mentem dokihoz, külföldön voltunk.
Mire hazajöttünk, már el is múlt a mensim.
5 hetes voltam.
Minden BARNA,RÓZSASZÍN, vagy PIROS folyás BAJ!!
Nálam a barnázás oka heamtóma volt.
Amikor barnáztam és az magándokim nem rendelt, reggel elmentem az sztk-ba és ott egyből kiderült a bibi, majd felhívtam dokimat, aki berendelt a kórházba. De mivel az sztk 2 prcre van tőlunk, evidens volt, hoyg rögtön reggel oda mentem
nekem is volt.
azt hittem megjön,mert mindig ugy kezdődik,és akkor még nem teszteltem,csak egy héttel késöbb.
de inkább menj dokihoz h ne legyen baj.
Bocs az off-ért!
Kedves Utolsó!Mikor barnáztál?
Én eddig mensi előtt mindig barnáztam,most is elkezdtem,de 3 nap után nem jött meg és a barnázás gyengült.9-10re nem vártam.
14.01-es vagyok.
4 hetesen kezdtem barnázni,szinte 3 naponta csináltam tesztet, ami persze pozitiv volt. 6 hetesen mentem először dokihoz,még akkor is tartott. Csináltak másnap uh.t, amin már volt szívhang is. Rá 3-4 napra elmult, majd a 8. héten ismét volt egy kicsi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!