Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Akinek volt már abortusz, mi...

Akinek volt már abortusz, mi oka volt rá?

Figyelt kérdés
2011. máj. 28. 12:17
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

Kérdező,elmeséled?

06:47 vagyok

2011. jún. 15. 07:39
 22/23 anonim válasza:
Szia. Engem hétfőn fognak műteni, és reszketek tőle:( Az én esetem (még nem nem találtam megfelelő szót rá). Pajzsmirigy nélkül születtem, 2 hetes korom óta hormonpótlással tartanak egyensúlyba. Nos, tudni kell, hogy volt egy 2 éves kapcsolatom,ahol megpróbálkoztunk fogamzásgátlóval.Soha többet, úgy elintézte a hormonháztartásom.. Utána elkezdtünk védekezni Pharmatex hüvelykúppal, és teljes mértékben használt. Szakítottunk, 1év egyedül..3 hónapja összeismerkedtem valakivel, akivel lefeküdtem 2 hónap után, használtunk pharmatexet, és mellette teherbe estem.... Ez azért ellentmondásos számomra, mert az endokrinológusom szerint, nincs sok esélyem, hogy teherbe essek. Ezt sikerült megcáfolnom.Most 7hetes vagyok,viszont nincs szívhang és nem is nő semmit a baba. 4 hetesen is ugyanekkora volt mint most.Ez az egyik ok ugye, a másik 20éves vagyok, tanuló, mellette színházban táncolok... májusban lenne a szakvizsgám. :( Nagyon nehéz most felfogni,hogy mi is történik:(
2012. márc. 15. 20:48
 23/23 anonim ***** válasza:

ne keverjuk a szezont a fazonnal.

Ha nincs szivhang akkor az egy terhesseg befejezese nem abortusz

A kerdes rosszul van felteve.

a helyes kifejezes ,,vetettet el mar valaki egy gyereket,,

vagy terhessegmegszakitasrol beszelunk ill muvi abortuszrol.

Egy veteles befejezese nem abortusz.

az orvosi nyelvben a terhessegmegszakitas ,,abortus provocatus,,

2013. márc. 4. 21:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!