Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Akinek volt már abortusz, mi...

Akinek volt már abortusz, mi oka volt rá?

Figyelt kérdés
2011. máj. 28. 12:17
1 2 3
 11/23 anonim válasza:
35%

Aki csak azért gyilkolná meg a babát, mert úgy gondolja, hogy épp nincs rá szüksége, adja inkább örökbe.

Nagyon sokan várnak babára. Ha titokban akarja tartani a terhességet azt is megoldják az alapítványok, lakást is biztosítanak a terhesség idejére és az iskolába járást, vizsgázást, érettségizést is meg lehet úgy oldani, hogy senki illetéktelen ne tudjon a terhességről.

Ezen az oldalon minden információ megtalálható a három újszülött örökbeadással és terhes anyák gondozásával foglalkozó alapítvánnyal együtt. Bármelyikhez forduljatok bizalommal.

[link]

2011. jún. 2. 09:24
 12/23 anonim ***** válasza:

Az egyik barátnőmnek már volt akkor egy 5 hónapos kisfia. A barátnőm akkor még tanult, a párja fizetéséből és a gyesből éltek. Nem tudtak volna még egy babát megtartani.

Ez volt az ok. Nagyon sajnáltam akkor Őt, bár igaz ami igaz védekezésre jobban kell figyelni és akkor nem lesz baj.

Én részemről megtartanám, de csak, ha egészséges lenne. Amire lehet esély sem lenne, mert gyógyszert szedek.

Szóval várjon még kicsit a babám, míg elindul. :)

22N

2011. jún. 2. 10:50
 13/23 anonim ***** válasza:
Én is azon a véleményen vagyok, hogy babát elvetetni csak betegség vagy annak nagy valószínűsége esetén, vagy erőszak után "szabad". Szex közben mindig ott kell lennie a felelősségnek, hogy igen, baba is lehet belőle. Aki erre nem érett, az ne szexeljen. Lehet, ez durván hangzik, mert a szex mennyire jó dolog, én is imádom, viszont természetéből kifolyólag ott az a nagyon kis százalék mindig, hogy kiszakad a gumi meg ilyenek. Ha úton van a baba, felelősen kell dönteni a sorsa felől. Ki lehet hordani úgy is, hogy az ember nem eszik meg egy kiló csokit minden nap, hanem egészségesen táplálkozik, hogy egészséges legyen a gyerek, és tornázik kicsit valami kismamatormát, hogy egyrészt a hátát erősítse, másrészt ne rakódjon le sok minden. Ha az ember lánya nem szeretné vagy nem tudja még felnevelni, mert fiatal, meg mit szólnak az emberek, akkor a fent belinkelt oldalon utánanéz, hogy hogy lehet nevelőszülőket találni a babának. Mert nagyon sok nő szeretne gyereket, és nem lehet neki. A kicsi meg nem tehet semmiről. Ő jött :)
2011. jún. 3. 09:53
 14/23 anonim ***** válasza:
Én is azon a véleményen vagyok, hogy babát elvetetni csak betegség vagy annak nagy valószínűsége esetén, vagy erőszak után "szabad". Szex közben mindig ott kell lennie a felelősségnek, hogy igen, baba is lehet belőle. Aki erre nem érett, az ne szexeljen. Lehet, ez durván hangzik, mert a szex mennyire jó dolog, én is imádom, viszont természetéből kifolyólag ott az a nagyon kis százalék mindig, hogy kiszakad a gumi meg ilyenek. Ha úton van a baba, felelősen kell dönteni a sorsa felől. Ki lehet hordani úgy is, hogy az ember nem eszik meg egy kiló csokit minden nap, hanem egészségesen táplálkozik, hogy egészséges legyen a gyerek, és tornázik kicsit valami kismamatornát, hogy egyrészt a hátát erősítse, másrészt ne rakódjon le sok minden. Ha az ember lánya nem szeretné vagy nem tudja még felnevelni, mert fiatal, meg mit szólnak az emberek, akkor a fent belinkelt oldalon utánanéz, hogy hogy lehet nevelőszülőket találni a babának. Mert nagyon sok nő szeretne gyereket, és nem lehet neki. A kicsi meg nem tehet semmiről. Ő jött :)
2011. jún. 3. 09:53
 15/23 anonim ***** válasza:
elnézést, hogy kétszer, de lefagyott a gép
2011. jún. 3. 09:56
 16/23 A kérdező kommentje:

A válasz megírásának időpontja: 06-01 21:29

Csak a félreértés miatt,én férfi vagyok.

2011. jún. 8. 17:58
 17/23 Vérszomjas pandamaci ***** válasza:
86%

"Aki csak azért gyilkolná meg a babát, mert úgy gondolja, hogy épp nincs rá szüksége, adja inkább örökbe. "

Bocs, de benned volt már gyerek? Érezted a rugdosását?

Egyszerűen fel nem foghatom, hogy egyesek úgy beszélnek az örökbeadásról, mintha annyi lenne, hogy egy kiskutyának új gazdit keresünk. Nekem nem kell, sebaj, majd az új gazdi lelkesen sétáltatja meg eteti. Na persze.

Nem ítélem el azokat akik megteszik, épp elismerem, hogy ez egy iszonyatosan nehéz döntés és felháborítónak tartom, hogy egyesek ezt semmibe veszik.

És szerintem ezerszer fájdalmasabb döntés, az anya lelkében mélyebb sebet okoz mint az abortusz, ahol még semmi kapcsolata nincs még az anyának egy megfoghatatlan, érezhetetlen kis sejtcsomóval.

2011. jún. 12. 21:57
 18/23 anonim ***** válasza:

12 hetes UH-on még minden rendben volt. Gyönyörűen fejlett lány-fiú ikreknek valószínűsítették Őket, két petélyűek voltak.

A 19 hetes UH volt a következő, amikor megállapították, hogy 12 hetesen leálltak a fejlődésben. Akkor már a kisfiam szivecskéje leállt.

Aztán rohangáltam orvostól-orvosig, hogy mentsék meg a lányomat. Közben megállapították, hogy 92 óta szedtem a pajzsmirigyre tablettát és nagyon magas lett hirtelen az eredményem, akkor azt mondták, hogy visszafordíthatatlan a dolog.

Rá másfél hétre beindult a szülés és mire kislányom megszületett, Neki is le volt állva a szíve, fiam fejecskéje pedig feltelt vizzel és azt mondták a teste bomlásnak indult.

Párom nem tudta úgy átérezni, mint én. Ez 2010. február 19.-én történt.

Jelenleg pár hete mentünk szét a párommal és 3 hét múlva megszületik a kislányom.

Kitartást kívánok minden párnak!!!

2011. jún. 13. 12:47
 19/23 anonim ***** válasza:

Én 17 évesen estem teherbe,egy éves kapcsolatomban!Mindenki akarta a babát a páromon kívül!Én halálos szerelmes voltam,ő is,de 17 évesek voltunk!Ő élni akart még,nem volt munkánk,iskolások voltunk,nem tudtuk volna megadni a gyereknek azt ami kell!Felelőtlenek voltunk és ami a legfontosabb hogy teljesen más dimenzióban éltünk!A végszó a "ne tartsuk meg" lett!1 évig bőgtem ha kisbabát láttam,nagyon nehéz volt,de így vissza gondolva "jó" döntés volt!3 év után szakítottunk,és ha a rózsaszín köd nem lett volna igen csak 3 hónapig sem húztuk volna,nem hogy ilyen sokáig!:S

Azóta tökéletes kapcsolatban élek,szerelemben,és hamarosan tervezzük a picit!:)

24/Menyasszony

Egyébként miért kérdezed?Már csak mert láttam férfi vagy!:)

2011. jún. 14. 06:47
 20/23 A kérdező kommentje:

06:47

Egy 17 évvel ezelőtti kapcsolat hagyott kételyt bennem, amit nem tudok megérteni,és feldolgozni a mai napig.Csak keresgélem a megnyugvást a válaszok közt.

2011. jún. 14. 16:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!