Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Ha ugyan el nem folyt, de egy...

Ha ugyan el nem folyt, de egy adag magzatvíz távozott, az szivárgás? Indulni kell szülni vagy nem?

Figyelt kérdés

Az előbb felálltam, és meleg "víz" folyt ki belőlem. A betéten olyan 2cm * 12cm csík víz van.

Ma vagyok 40 betöltött hetes.

2011. máj. 24. 18:48
1 2 3 4
 31/38 A kérdező kommentje:

Hát itt van ő, a mi Szofi hercegnőnk!!!

[link]

2011. máj. 29. 21:02
 32/38 anonim ***** válasza:
Jajj, nagyon-nagyon édes! Köszi, hogy raktál fel képet. :) Jó egészséget nektek!!!!
2011. máj. 29. 21:03
 33/38 anonim ***** válasza:
Igazi kistündér! Legyél rá nagyon büszke! Mégegyszer gratula!
2011. máj. 29. 22:18
 34/38 anonim ***** válasza:

IIIsteneeem!!!

Nem volt netem csütörtök óta, s nem tudtam megnézni, hogy írtál-e, s most az volt az első, hogy megnézzem mi van Veletek, olyan sokszor eszembe jutott, hogy vajon milyen volt a szülés, jól vagytok-e stb. ;)) Örvendek, hogy minden rendben!

Gratulálok a leánykádhoz, nagyon szép kisbaba, megszorongatnám ám :)

Minden elképzelhető szépet és jót kívánok Nektek! :)

2011. jún. 2. 18:55
 35/38 A kérdező kommentje:

Hú, de aranyosak vagytok!!!

Nektek is minden jót!!

2011. jún. 2. 22:00
 36/38 A kérdező kommentje:

Azóta már lehet ti is megszültetek, akinek 2 hete és akinek 9 napja volt hátra? Tesztek majd fel ti is képet?

Ha még olvassátok... baba mellett szinte lehetetlen, tudom.

2011. jún. 3. 07:59
 37/38 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Gratulalok, nagyon szep baba!! En vagyok a 2 het mulva szulo km. Marmint mar csak 6 nap van hatra..ha nem jon hamarabb. Egyelore semmi jele, tegnap nyakdugom tavozott de ez nem jelent semmit. Persze ha lessz idom jelentkezek szules utan a babaval.(kisfiu)Jo babazast es egeszseget!
2011. jún. 3. 09:05
 38/38 A kérdező kommentje:
Nagyon szorítok, legyen könnyű szülésed, szép egészséges babád. Majd írj!!!!
2011. jún. 3. 14:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!