Ha pontosan tudom a fogantatás napját, akkor a 266 nap tuti esetleg? Pontos a biológia?
Mert ugye úgy számolják, hogy az utolsó menstruáció első napjától 40 hét (280 nap), +/- 2 hét.
Gondolom, azért van a két hét ide-oda, mert bármikor foganhatott két menstruáció között. Akár a 3. napon is.
Nem lehet, hogy a babának mindenképp 266 napja van a méhben? Mert akkor nekem ma este 5 körül telik le.
:-)
ezek szerint nálad is bejött. elfolyt magzatvízzel már nem hiszem ,hogy sok van hátra :)
majd jelentkezz, ha hazajöttetek, hogy mekkora a pici, milyen volt a szülés, stb.
Igen, meglett a pici reggel 3/4 10-kor!
2 óra vajúdás után :-) 3800 gramm, 58 cm.
Nagyon szeretem! Már itthon vagyunk :-)
Köszönök mindent nektek!
Ja és a vajúdás utolsó órája nagyon fájt, nagyon heves és hirtelen és gyors volt, de csak az utolsó óra. Már tolófájások voltak, amikor még ültem és üvöltöttem.
Szerintem kaptam oxitocint.
A kitolás ment, csak félelmetes volt, hihetetlennek tűnt, de a doki nagyon jól biztatott, és még a takarítónő is a lábam húzta hátra.
Gátmetszést már én kértem, a végén lett is egy kicsi, azt nem éreztem.
Ahogy kibújt a kicsi, minden kínt elfelejtettem, már gyalog mentem le félútig az osztályra :-)
Összességében nagyon megérte a szenvedést!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!