Ha tudom a fogantatás napját, akkor biztos lehetek benne, hogy a 266. napon fog előbújni a babám?
Igazából nagyon kíváncsi vagyok, hogy mikor fog jönni, mert tudom, hogy mikor fogant a pici, és mintakislányként is fejlődik...a terhesség legelejétől kezdve csak egy dátumom van, sosem változtatták a kiírás időpontját, mert mindig a korának megfelelő méretű volt.
Szombatra vagyok kiírva, és kíváncsi vagyok, hogy aki hozzám hasonlóan mérte a hőjét, vagy kizárásos alapon tudja melyik nap fogant a picúr, annak pontosan érkezett-e?
Szerintem sincs sok esélyed rá. Én szinte órára tudom, hogy mikor fogant a pici. Soha nem változtatták a születés dátumát. (Egyébként az én szülinapomra voltunk kiírva). Aztán mégis 2 nappal a kiírt dátum előtt elfolyt a magzatvíz, és másnapra lett meg a baba.
Így nem sikerült a dupla szülinap! :))))
Köszönöm mindenkinek a válaszát!
Tudom, hogy nagyon kevesen szülnek a kiírt időpontban. Na de már nem sokára kiderül.
Mindkét fiamnál tudtam, hogy mikor fogantak.
Ehhez képest, nem akkor jöttek, amikor a nagykönyv szerint kellett volna.
Az elsőt 40+4 napon szültem, előtte próbálták indítani.
A másodikat 42+0 napon erőteljesen indították.
A babáknak csak az 5 %-a születik meg pont a kiírt napon.
Nekem 4 nappal jött előbb.
A babák nem használnak naptárat.
Az én babámnak is lett volna 2hete még bent, de ő kijött.
Pedig tudom mikor hoztuk össze:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!