Igaz, hogy a harmadik baba szinte már "kipottyan"?
Figyelt kérdés
2009. márc. 15. 12:29
1/7 anonim válasza:
Hat nem minden esetben, hiszen valakit megcsaszaroznak a 3. babaval.
En mindig azt mondom, hogy erre nincs recept! De persze aki mar a 3. szuli elvileg kitagul alul.
2/7 anonim válasza:
Nekem nem pottyant.
Ugyanolyan forgatókönyv szerint zajlott, mint az első kettő.
Lelkileg és hozzáállásban más a dolog.
A harmadiknál már érettebb az ember.
Könnyű szülést kívánok!
3/7 anonim válasza:
Minden szülés más. Talán a statisztikák azt mutatják, hogy többedik szülés gyorsabban zajlik. Nos, én ezt csak megerősíthetem: 1. gyerek 18 óra, 2. gyerek 6-7 óra, a 3. gyerek másfél óra alatt született.
De mint írtam, minden szülés más- ezt nem lehet előre 100%-osan megjósolni.
4/7 anonim válasza:
Egy ismerősöm a 3. gyerekét otthon a fürdőkádban szülte meg. Mire kijött a mentő, már ott volt a bébi.
5/7 anonim válasza:
Az én anyukám mindhármunkat 6 óra alatt szülte meg.
6/7 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek! Az első hozzászólótól kérdezném még, hogy mi indokolhatja a császárt azért mert harmadik? Egyébként, két lányom után várom most a harmadikat, még nem tudom mi lesz, négy hónapos vagyok. A nagyot 10 éve, a kicsit 8 éve szültem, most 31 vagyok, gondolom, ez is befolyásolja majd a vajúdás idejét.
2009. márc. 15. 17:03
7/7 anonim válasza:
Kicsit befolyásolja az, hogy tényleg elég régen szülted a nagyokat. Nálunk a fiam és a 4. babám között 10 év telt el. Az orvosom szerint olyan, mintha az elsőt szültem volna. Szerencsére nekem mindegyik viszonylag könnyen, problémamentesen született meg. A 3 babámmal már annyira nyugodt voltam a szülést illetően, hogy épp, hogy beértünk a kórházba))) Most a picivel tanulva az esetből időben elindultunk, nem volt semmi gond. Mivel a burok nem repedt meg magától, így amikor már majd' 4 ujjnyira ki voltam tágulva, burkot repesztettek.. 3/4 óra múlva meg volt a kislányom. Persze szerintem az, hogy valaki mennyire könnyen szül az a genetikán is múlik. Viszont az, hogy már tudod, hogy mi fog történni, az rengeteget segít abban, hogy segíteni tudj a babának, így könnyebben szülj
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!