Mit tegyek, miért nem kíván?
Figyelt kérdés
Nem kíván a párom.2 hónapja szültem,híztam,de nem sokat (kb. még 5-6 kg van rajtam).Nem akar velem sexelni.Nagyon szomorú vagyok.2009. márc. 14. 22:06
1/7 anonim válasza:
Inkabb tole kerdezd meg! Azzal talan kozelebb kerulsz a megoldashoz. Probald meg leszurni a valaszbol, h csak mellebeszel, vagy valoban az az igazi indok. Szerintem elengedhetetlen, h beszeljetek, ne orlodj magadban. Nem hiszem, h az 5 kg sokat szamitana. Rajtam is annyi maradt anno, es a ferjem megis kezdemenyezett, amint letelt a 6 het. Megkerdeztem a ferjem velemenyet errol a dologrol, azt mondta, h biztos, h nem az az 5 kg felesleged miatt van. A kulcs szo szerintem a parbeszed!
2/7 anonim válasza:
Szerintem sem a kilókról van szó, mert nálunk is valami hasonló a helyzet, pedig egy deka plusz sincs rajtam és lassan már 5 hónapja szültem. Azóta még 1x sem voltunk együtt. A férjem egész nap a számítógépet bámulja, éjjel pedig horrorfilmeket néz. Ha szóba hozom, közli hogy persze-persze jó lenne, meg kellene, azután múlnak a hetek és semmi. Nekem két tippem van: az egyik hogy jobban le vagyok amortizálódva, mint baba előtt (se fodrász, se kozmetikus, se csini ruha, stb.) és ezért nem kíván, a másik az, hogy mi egy szobában alszunk a babával és így a hitvesi ágyban nincs semmi ihletünk. Épp most próbálom szorgalmazni a külön szobát a Manónak, mert félek, hogy rá fog menni a házasságunk. Persze ezek csak tippek, lehet hogy valójában nem ezekről van szó... Én is eléggé el vagyok keseredve és kicsit irigykedve olvasom, hogy más pasik alig várják, hogy leteljen a hat hét... Szerintem ha kicsit több időm lesz és nem javul a helyzet, megpróbálom szóba hozni a párterápiát.
3/7 A kérdező kommentje:
Már beszéltünk és semmi.Pedig nagyon várta,hogy leteljen a 6 hét,azóta meg semmi.
2009. márc. 14. 23:15
4/7 anonim válasza:
Akkor ne beszélj, hanem kezdeményezz....
5/7 anonim válasza:
Szerintem is kezdeményezz.
Próbáld meg kikapcsolni az agyadban az anyaszerepet, és csábítsd el a férjedet!Ha ott vagy szexi ruhában, megfürödve, halk zene mellett, netalántán gyertyafényben, és finom csókokat adsz neki, ... ha ezek után nem esik neked, akkor nem veled van a baj, és azt a bizonyos párbeszédet újra meg kell próbálni...
7/7 A kérdező kommentje:
De igen.Úristen!!!!Pedig esküdözött,hogy nem az a baj.Talán nálatok is ez volt?
2009. márc. 17. 00:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!