Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Kiváncsi vagyok ha 39. hétbe...

Kiváncsi vagyok ha 39. hétbe vagy és azt mondta a doki hogy 2 ujnyira kivan nyitva akkor naponta kéne vizsgálatra járnom, nem kapok el fertözést?

Figyelt kérdés
vagy elég ha mondta a 40 .héten kedden menjek 9:00 re nst re.
2009. febr. 6. 07:02
 1/2 anonim ***** válasza:

Szia én 1 ujjnyira voltam nyitva és csak 2 hét múlva szültem.És engem is heti 1x rendelt vissza.

Vagyis 38 hetesen kezdtem el nyitódni,majd a szülés dátumán kellett újra mennem(10.26),de mivel nem akart még megszületni a fiam,így a betöltött 40hét után kell menni elvileg 2 naponta,tehát 10.28án mentem újra és 29én reggel 6:42kor megszültem :-)

Szerintem ha nem használsz az ülőfürdőnél semmi habfürdő...,akkor nem kaphattok el fertőzést.De ez az én privát véleményem és tapasztalatom.

Boldog utolsó heteket,és könnyű szülést

2009. febr. 6. 07:28
 2/2 anonim ***** válasza:
Nállunk a korházba 2 naponta hívnak be nst-re de ha elérni a 1cm tágulást akkor naponta és ha párosul hozzá esetleg gépjelezte fájás is akkor haza se engednek mert állandó megfigyelés alatt tartják a kismamákat.És igen sajnos hamarabb lehet fertőzést kapni amire amúgy is nagyobb az esély terhesség alatt.
2009. febr. 6. 17:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!