Aki három hónapja szült körülbelül, annak mostanra mennyit sikerült lefogynia?
Figyelt kérdés
Két hónapos koráig tudtam szoptatni a babámat, aztán elapadt a tejem egy betegség miatt. 50 kilóról indultam, 72-vel mentem szülni. Szülés után 3-nappal voltam 67 kiló, tehát nem víz volt, hanem zsír. Most 58 kiló vagyok, és nagyon nem bírom magam elfogadni. Nem nassolok, nem iszom cukros üdítőket. Mozgás pedig a napi két óra séta. Mindig vékony voltam, és most zavarnak a párnák, ráadásul a melleim is két számot nőttek, pedig előtte sem volt kicsi.2009. márc. 14. 07:36
11/12 anonim válasza:
Én csak két hónapja szültem de én 69 kg-val kezdtem és 85 kg-val mentem szülni,most vagyok 70 kg.Nekem terhesség előtt is volt súlyfeleslegem kb:10 kg ez most is megmaradt.:D
12/12 anonim válasza:
Szia!Hát igen,szinte minden újdonsült anyuka megküzd ezzel a problémával!:-( Nekem híznom sikerült a közel 2,5 hónap alatt....
Én 72 kg-val kezdtem a babavárást,a szülés estéjén 94 kg voltam,mikor 4 nap múlva hazaérkeztünk a kórházból 77 kiló.Most 80 kg a súlyom,szóval tiszta káosz az egész.
Nem érzem jól magam a bőrömben,hiszen közel 20 kilótól meg kellene szabadulnom,de így is gond van a tejcsim mennyiségével és nem akarom még jobban leapasztani.
Hjjjaj,nehezebb,mint korábban gondoltam...azért kitartást kívánok mindenkinek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!