A Tena betétek hány darabos kiszerelésben kaphatóak? Körülbelül hány darabra van szükség szülés utánra?
Kedves Kérdező!
Szerintem igenis vedd meg a Tena-t!
Tapasztalatból mondom /4 szülés/, hogy a sima betétek, még az éjszakaiak sem nyújtanak elég védelmet a szülés utáni vérzésnél.
A kismamák kb.10%-a olyan szerencsés, hogy kevésbé vérzik, nekik tényleg elég lehet.
A másik szempont, hogyha elég is lenne, több kell belőle, akkor pedíg semmivel sem jössz ki olcsóbban, mintha Tena-t vennél.
Ráadásul ki szeret óránként kijárni cserélni, pláne éjszaka.
Én anno a legkisebb méretű betétpelenkát használtam a kórházban, mikor még lehetett kapni, abban azt hiszem 45 db. körül volt, vittem még haza is belőle.
Üdv.
Szia!
Én két csomag Tenát vittem be a kórházba és két csomag always-t. A szülészeten is kaptunk betétet(nagyon jó volt az is). Én hála az égnek nem véreztem nagyon, a második naptól már elég volt a "sima"always is:)
Boldog babavárást:)
Egyénenként változó kinek mennyire lesz szüksége. Én vettem egy csomag Tena extrát(8db), egy csomag Tena normált(8db)meg egy csomag Alwais éjszakait(14db). Ha szükségem lesz még rá, majd a párom elmegy és vesz nekem.
32km
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!