Van olyan, aki epidurális érzéstelenítés nélkül szült?
én semmit nem kaptam, hüvelyi szülésem volt minden nemű érzéstelenités vagy fájdalomcsillapitás nélkül.
fájt.túl vagyok rajta. nem haltam bele. minek az epidurális????
14.05 vagyok.
3db oxi injekciót kaptam,mert nem volt méhszáj de nem jött le a feje(nyakán volt a zsinór) 3 oxi szuri, 1,5óránként kaptam, nagyon fájt,majd megdöglöttem.
csak bizni tudok, hogy a köv.baba oxitocin nélkül jön mert h azt nem kaotam volna sztem nem is lett volna olyan gáz.
Mindenféle érzéstelenítő nélkül már 2x is szültem- és szerintem harmadszorra sem kérnék EDA-t.
Szerencsére viszonylag gyorsan szültem, és én sem bírom nagyon a fájdalmat, de ez még viselhető volt.
:-)
Szia!
3×szültem mindenféle érzéstelenítés nélkül.
Az elsőnél könyörögtem a dokinak, de azt mondta,már közel a vége.
A másik kettőnél már tudtam mi vár rám.
Igaz, mindháromszor hamar (2,5-3,5 óra a szülészeten vajúdva) megszülettek a babáim.
Igen, az biztos, ha oxitocinnal szülsz, az nagyon brutál. Én az elsőt úgy szültem, a másodikat meg anélkül, semmi sem volt az elsőhöz képest.
Nálunk csak akkor van EDA, ha külön fogadsz még aneszteziológust, mert a kórház nem állja. Én nem fogadtam, mert már így is elég sokat fizettünk a dokinak. (Mellesleg ez az eljárás nagyon felháborító!) Szülés a 21. században, mint a mészárszéken!
Egyébként nem bántam meg, hogy nem fizettem anesztest is, mert állítólag, ha már 3 ujjnyira nyitva vagy, nem adják be, mert akkor már minek, közel a vége. Én mind a két gyerekkel úgy mentem be, úgyhogy jó volt ez így.
Én minden nélkül szültem a lányaimat.
Üdv:2 gyermekes,22h.km.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!