Császármetszésnél az epidurális érzéstelenítés során lehet vmi baj, bénulás stb? Ugye nem? Kinek milyen élménye volt másnap? Fájdalom?
Ha vkit császároznak lehet érzéstelenítő miatt vmi baj?
Pl. bénulás?
Kinek milyen élménye volt másnap?
Mindig lehet valami baj, DE NEM LESZ!
Nekem semmi bajom nem volt másnap. Este 17:30-kor császároztak, de az epit már kaptam délelőtt óta. Amikor megvolt a műtét és felvittek a kórterembe, kezdett már kimenni az érzéstelenítő, akkor kezdtem nagyon rosszul lenni, mert nagyon fájt...picit korábbn szóltam volna a nővérnek, akkor nem lett volna gond. Kaptam új adag fájdalomcsillapítót és elaludtam.
Ja, bocs...a másnap reggel kemény volt. Reggel jöttek ébreszteni, hogy irány a fürdő...háta az első felkelés az brutál volt, de aztán elég jól belejöttem a mozgásba.
Ez sajnos mindenkinél más, hogy hogy bírja császár után. Nekem nm volt semmi bajom, bár az ágyban a felülés és utána felállás több másodperces mutatvány volt, de aztán már járni rendesen tudtam.
De volt olyan császáros szobatársam, aki gyakorlatilag a 3-4 napot végigfeküdte, mert nem bírt felkelni.
De neked minden jó lesz, hisz még ott lesz a pici is veled!!!!
Szia
Nekem senki nem mondta, hogy érzéstelenítés után nem szabad emelgetni a fejet, és én rendesen mocorogtam is, amennyire tudtam. Mégsem volt semmi bajom sem akkor, sem azóta. Nem fájt a fejem, nem fájt a hátam, nem fájt a derekam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!