Császármetszésnél az epidurális érzéstelenítés során lehet vmi baj, bénulás stb? Ugye nem? Kinek milyen élménye volt másnap? Fájdalom?
Ha vkit császároznak lehet érzéstelenítő miatt vmi baj?
Pl. bénulás?
Kinek milyen élménye volt másnap?
Nagyon vártam, hogy elmúljon a zsibbadás, be voltam tojva, hogy sosem múlik el...
Azóta már több, mint 9 hónap telt el és abban a pontban, ahova szúrták sokszor érzek erős fájdalmat és be is csípődött már többször.
Ha császároznak, akkor a következőre készülj fel:
ha befekszel, készíts az ágy emllé elérhető helyre olyan ásványvizet, amiből lehet "cumizni" mert egy két óra múlva sztabad inni, de felülni ugye nem tudsz.
A fejedet tényleg nem szabad emelni,, de én időnként elfeledkeztem magamról és így se fájt utána.
Amikor megy ki az érzéstelenítő, kb a műtét végére, akkorra kezdesz el brutálisan reszketni, én ezt örültem volna, ha előre szólnak, mert engem ez is megijesztett
És hát igen, a felkelés, az nagyon szar....de tegyük hozzá, hogy az emberben titkon benne van az is, hogy hála az égnek, mozog a lábam.
A heg az tényleg fáj, de legalább az ülés nem fáj.
És ami a lényeg, hogy a kicsi baba tényleg fájdalomcsillapító. Amint megkapod, enyhülnek a fájdalmak.
A tüsszentés, köhögés, nevetés borzalmas egy pár napig. Vigyázz, hogy lassan igyál, én pl félrenyeltemn és rettenetes volt kiköhögni, törölközőt szorítottam a hasamhoz. Amikor a gyermek velem volt, hangosan tudtam nevetni, pedig ahhoz is uyanaz a hasizom kell, mégsem fájt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!