Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Megpróbálnátok leirni a...

Megpróbálnátok leirni a szülési fájdalmakat? Hol fáj? Mihez hasonlitható? Kitolásnál olyan mintha szétszakadnál?

Figyelt kérdés
2011. máj. 9. 22:38
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Az egészbe az a jó, hogy az ember elfelejti, hogy mennyire fájt, de tényleg. 3 gyerekem van, de mindig csak a szülésnél jutott eszembe, hogy te jó ég elfelejtettem, hogy ez ennyire sz@r...csak az elsőnél nehéz, mert az ember nem tudja mire számítson, nem is nagyon lehet felkészülni. Az a legfontosabb, hogy bízzál saját magadban, és figyeld a tested jelzéseit. Az első babám az első fájástól 4,5 óra múlva a kezemben pihegett. Nála én is megijedtem, mert azt olvastam, hogy az első szülés 8-10 óra is lehet, és olyan erős fájásaim voltak, hogy arra gondoltam, hogy nem bírom ki olyan hosszú ideig, de nem is kellett. A két tesó 3 ill 3,5 óra alatt meglett...
2011. máj. 10. 23:54
 12/12 anonim ***** válasza:
nekem 9 óra volt az első szülés. és még csak pár hete történt, a fájdalmat tényleg nem tudom felidézni. tudom, hogy kb milyen volt, azt is, hogy nagyon fájt, mert emlékszem, hogy nem bírtam ki hang nélkül, de valójában az érzést nem tudom pontosan felidézni. és hiába a 9 óra, esküszöm elrepült és sokkal rövidebbnek tűnt.
2011. máj. 11. 07:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!