Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Nagyon fáj a szülés? Tényleg...

Nagyon fáj a szülés? Tényleg olyan mintha szétszakadnál?

Figyelt kérdés
A tietek hogyan zajlott le??
2011. jún. 28. 22:20
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%

Mindenkinél más!!!!!És minden szülés is más!Az első nekem hosszú volt, és a kitolás nem volt olyan vészes, kimondottan a vajúdás (15óra) volt kegyetlen!!!

A másodiknál a vajúdás nagyon rövid volt (1 óra)és annyira nem is fájt, viszont a kitolás rettenetesen fájt, halálfélelmem volt szinte pánikrohamot kaptam annyira rettegtem hogy ott halok meg!!Nagy is lett a babám hozzám képest! (56kg voltam, és 3500grammos babám lett!)

No nem is szülök többet!!

2011. jún. 28. 22:25
 2/19 anonim ***** válasza:
100%
Hát, nem akarlak rémisztgetni, de tényleg nagyon fáj. Leírni nem lehet, mert ilyen fájdalom nincs is. Én kértem epidurált és azzal viszont nagyon szuper élmény lett a szülés és fél órával utána már mondtam, hogy jöhet a második. Tényleg igaz az, ha megvan a baba, minden fájdalmat elfelejtesz! Könnyű és gyors szülést Neked! Ne agyalj ezen a kérdésen, mert mindenkinek más és más a fájdalomküszöbe. Az enyémről a szülőszobán derült ki, hogy nagyon alacsony!:o(
2011. jún. 28. 22:25
 3/19 anonim ***** válasza:
78%
KIrály annak aki kérhet edát!Baján azt mondta a doki mikor már a csempét téptem a falról, és könyörögtem legalább egy szem gyógyszerért vagy bármi másért csak múljon a fájdalom azt válaszolta:Ez nem az a kórház!!
2011. jún. 28. 22:27
 4/19 anonim ***** válasza:
100%
Valóban mindenkinek más. Nekem rettenetes volt, viszont aki mellettem szült 5perc alatt meg lett a gyereke.
2011. jún. 28. 22:27
 5/19 A kérdező kommentje:

oh köszönöm nem várok babát :) kíváncsi voltam csak, ha majd egyszer szeretnék mire számíthatnék....

köszönöm a válaszokat :)

2011. jún. 28. 22:28
 6/19 anonim ***** válasza:
100%

Tényleg mindenki máshogy éli meg és minden szülés (még ugyanannál a nőnél is ) más. én 4x szültem... Ha annyira kibírhatatlan lett volna, elhiheted, nem vállaltam volna. Nekem a vajúdás mindegyikkel elég könnyű volt. Egyszer se akptam érzéstelenítést, de anélkül se volt vészes. Nekem minegyikkel a kitolás fájt a legjobban. Talán azért, mert rosszul csináltam először, az bevésődött, utána mindnél ettől tartottam legjobban. A vajúdásról csak annyit, hogy egy nyikk nélkül sikerült kibírni mindannyiszor... Még viccelődni is tudtam..

Szóval: ne tántorítsanak el más esetleg rémisztő történetei! Te lehet, egészen másképp fogod megélni az egészet :)

2011. jún. 28. 22:33
 7/19 anonim ***** válasza:
67%
Mindenesetre nem egy leányálom...Nekem a tudatom szűkült be. Ilyen sosem volt, csak szüléskor. De a pici megszületése után már akkora volt az öröm, hogy a varrást már nem is éreztem.
2011. jún. 28. 22:38
 8/19 anonim ***** válasza:
100%
Azt hittem ott halok meg. De kibírtam.
2011. jún. 28. 22:47
 9/19 anonim ***** válasza:
48%
Na akinek igazán fáj,az meggondolja még a másodikat is,nemhogy 4-et szüljön. De én is csak azt tudom mondani,hogy mindenkinél más,és ugyanazon nőnél többedszer is más. Én reménykedem,hogy a második könnyebb lesz. Ha nem,akkor kettővel be is fejeztem.
2011. jún. 29. 01:33
 10/19 anonim ***** válasza:
18%

EGYÁLTALÁN NEM FÁJ! Na jó, talán egy kicsit mégis, hiszen elvileg a szülés fájdalmas, de közel sem annyira mint ahogyan azt belesulykolják az ember lányába. Tény, hogy nem egy kellemes dolog, de nagyon is kibírható, én kitolási szakaszt meg sem éreztem, pedig majdnem 4 kilogrammos babát szültem. Még csak 4 hónapos a kisbabám de már dolgozunk a kistesón:)

Nem vészes, ne félj! Könnyű szülést Neked is (majd):D

2011. jún. 29. 07:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!