Nagyon fáj a szülés? Tényleg olyan mintha szétszakadnál?
Mindenkinél más!!!!!És minden szülés is más!Az első nekem hosszú volt, és a kitolás nem volt olyan vészes, kimondottan a vajúdás (15óra) volt kegyetlen!!!
A másodiknál a vajúdás nagyon rövid volt (1 óra)és annyira nem is fájt, viszont a kitolás rettenetesen fájt, halálfélelmem volt szinte pánikrohamot kaptam annyira rettegtem hogy ott halok meg!!Nagy is lett a babám hozzám képest! (56kg voltam, és 3500grammos babám lett!)
No nem is szülök többet!!
oh köszönöm nem várok babát :) kíváncsi voltam csak, ha majd egyszer szeretnék mire számíthatnék....
köszönöm a válaszokat :)
Tényleg mindenki máshogy éli meg és minden szülés (még ugyanannál a nőnél is ) más. én 4x szültem... Ha annyira kibírhatatlan lett volna, elhiheted, nem vállaltam volna. Nekem a vajúdás mindegyikkel elég könnyű volt. Egyszer se akptam érzéstelenítést, de anélkül se volt vészes. Nekem minegyikkel a kitolás fájt a legjobban. Talán azért, mert rosszul csináltam először, az bevésődött, utána mindnél ettől tartottam legjobban. A vajúdásról csak annyit, hogy egy nyikk nélkül sikerült kibírni mindannyiszor... Még viccelődni is tudtam..
Szóval: ne tántorítsanak el más esetleg rémisztő történetei! Te lehet, egészen másképp fogod megélni az egészet :)
EGYÁLTALÁN NEM FÁJ! Na jó, talán egy kicsit mégis, hiszen elvileg a szülés fájdalmas, de közel sem annyira mint ahogyan azt belesulykolják az ember lányába. Tény, hogy nem egy kellemes dolog, de nagyon is kibírható, én kitolási szakaszt meg sem éreztem, pedig majdnem 4 kilogrammos babát szültem. Még csak 4 hónapos a kisbabám de már dolgozunk a kistesón:)
Nem vészes, ne félj! Könnyű szülést Neked is (majd):D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!