Igen, nagyon, de ez a babával jár, gyorsan túl vagy rajta. Szétszakadás érzés nincs, a végén a kitolásnál inkább feszít, de ha szükséges, vágnak, hogy ne szakadj.
Egy kis mellékes megjegyzés: engem vágtak és egy kisebb helyen szakadtam. A vágás helye gyönyörűen begyógyult, a szakadásé a mai napig fáj. 3 hónapja szültem. ezt azért írom, hogy ne ragaszkodj majd minden áron a gátvédelemhez, mert lehet, hogy akkor jársz rosszabbul
2011. jún. 29. 08:35
12/19 anonim válasza:
Jah, a kitolási szakasz nekem sem fájt, de előtte a tágulás 3 órán keresztül az nem leányálom.
2011. jún. 29. 09:12
13/19 anonim válasza:
nincs fájdalmasabb a szülésnék-azt mondta a szülésznő
hát igaza volt.
brutális kegyetlen volt.
kapartam a falat, se fájdalomcsillapító se semmi
ordítottam a kíntól
de hát mindenkinek más és más.a tolófájások voltak a legrosszabbak azt hittem a nyomásnál szétpukkan a fejem
szülés után nem is tudtam lábra állni vagy 3 óra hosszat..
majdnem elájultam
szóval kész..
2011. jún. 29. 11:38
14/19 anonim válasza:
Maga a szülés nem fáj-mintha nagy vécézés alatt lenni,de kicsit szorulásod lenne,és erősen nyomsz.
A vajúdás az sok mindenkinél "kegyetlen",ám vannak igen szerencsések,akik ezt úgy élik meg,hogy alig érzik,és 1-2 órán át tart csak. Én ezen szerencsés emberek közzé tartoztam mind a 2 alkalommal!
:D
Üdv:2gyerkőcös,29 heteske
2011. jún. 29. 13:08
15/19 anonim válasza:
A vajúdás borzasztó volt, nem tudtam már mit kezdeni magammal amikor fájt, rettentő volt. Maga a szülés azaz a kitolás már nem volt vészes, mintha kakilnál, ugyan úgy nyomsz. Az már inkább feszítő érzés, de nekem nem fájt, csak fura volt.
2011. jún. 29. 21:16
16/19 anonim válasza:
Iszonyatosan fáj, de nekem a kitolás már nem fájt, ott csak nyomni kellett és kb 10 perc volt. De a vajúdás valami kibírhatatlan.
2011. jún. 29. 21:56
17/19 anonim válasza:
Nekem is a vajúdás volt a rosszabb, az utolsó pár órában komolyan azt gondoltam, hogy ott halok meg, sosem éreztem ilyen borzalmas fájdalmat, pedig nem vagyok kényes típus. A kitolás már inkább megkönnyebbülés volt, hogy végre elérkezett csak erre gondoltam, feszítő érzés inkább, én szakadtam is és éreztem közben, hogy szakad, de az már nem érdekelt, akkor már láttam, hogy mindjárt itt a vége és megfoghatom a babámat! És valóban: amint kint volt el is felejtettem minden fájdalmat!
2011. jún. 29. 22:41
18/19 anonim válasza:
Egyálltanán nem vészes!!!! Nekem a menses jobban fájt, mit a szülés. Ez halál komoly! 2ujjnyira voltam kitágulva mikor bementem egy álltalános vizsgálatra reggel. És végig aludtam az éjszakát is. Aztán irány a szülőszoba. Tök lazán mentem be, fájás és minden nélkül. Burkot repesztett a fogadott dokim és még akkor se jöttek a fájások. Kaptam oxitocint akkor kezdett el fájni, de inkább olyan volt mint mikor nagyon kell kakilni és nem birod kinyomni. Amikor már tolhattam az már nem is fájt. A varrást meg se éreztem szinte. Nem kell félni nem olyan vészes. Persze fáj, de nem annyira... És az eredménnyel kell törödni!
2011. jún. 30. 18:37
19/19 anonim válasza:
úristen de jó, hogy nem nő vagyok:D sok sikert mindenkinek és egészséges gyerekeket:) 20/f
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!